Όλυμπος – Νάουσα: Η επιτυχία της αναβίωσης ενός ιστορικού εστιατορίου, της αστικής Θεσσαλονικιώτικης κουζίνας
12/11/2024 15:00
12/11/2024 15:00
Όταν άνοιξε ξανά το «Όλυμπος Νάουσα», μέσα στο 2022, στο εντυπωσιακό διατηρητέο κτήριο όπου και λειτουργούσε εξ’ αρχής - στο νούμερο 5 της Λεωφόρου Νίκης, με θέα στα νερά του Θερμαϊκού - άνοιγε τις πόρτες του ξανά, μετά από 28 ολόκληρα χρόνια. Σήμερα, στον εκλεπτυσμένο και σεβόμενο την ιστορία χώρο, όπου αναβιώνεται η λάμψη μιας άλλης εποχής, συχνάζουν νέοι πελάτες της πόλης κι άλλων περιοχών της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και κάποιοι από τους παλιούς εκείνους πελάτες, που το τιμούσαν σταθερά στα χρόνια της δόξας του – χρόνια κατά τα οποία υποδέχθηκε προσωπικότητες που έγραψαν ιστορία - κι αρκετοί, που μπορεί να το επισκέφθηκαν έστω μία φορά και που τώρα, ξαναζούν την ανάμνηση.
Μέσα από το μενού του, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τόσο παλιές συνταγές φερμένες στο σήμερα, όσο και νέες προτάσεις του διακεκριμένου Executive Chef, Δημήτρη Τασιούλα, που καλύπτουν όλη τη γκάμα της αστικής κουζίνας της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος, με τις ρίζες της κουζίνας του να απλώνονται στις κουζίνες των Εβραίων, των Σλάβων, των Οθωμανών, των Σμυρνιών και του Πόντου, φιλοδοξεί στο να «αποδομεί και να επανασυνθέτει» τη γαστρονομική παράδοση του τόπου, σε μία σύγχρονη πρόταση. Με τα υλικά και τις τεχνικές του, ένα κομμάτι της ιστορίας του μέλλοντος, έρχεται στις επιθυμίες του σήμερα, με τα ελληνικά προϊόντα να βρίσκονται στο επίκεντρο.
Η ιστορία του αρχικού «Όλυμπος Νάουσα» ξεκινά το 1926, με το χτίσιμο του κτηρίου και η έναρξή της λειτουργίας του σηματοδοτείται το 1927, χρονολογία από την οποία και λειτούργησε αδιάλειπτα, έως το 1994, οπότε κι έκλεισε. Όσο λειτουργούσε, βρισκόταν στο επίκεντρο της κοσμικής Θεσσαλονίκης επί δεκαετίες κι αποτέλεσε το αγαπημένο στέκι επιφανών προσωπικοτήτων και πολιτικών, όπως ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Ζισκάρ ντ’ Εστέν και πολλοί άλλοι.
Πριν από δύο χρόνια, επέστρεψε στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Το νέο εστιατόριο έχει διαμορφωθεί με σεβασμό στο παρελθόν κι αποτελεί, πλέον, κομμάτι ενός συνόλου παροχών: του πολυτελούς πεντάστερου boutique ξενοδοχείου «On Residence», που εκτείνεται στους ορόφους, του cocktail bar «The Tiger Loop», αλλά και του όμορφα διαμορφωμένου κήπου στο βάθος, που σχεδιάστηκε και διαμορφώθηκε από τους αρχιτέκτονες Πρόδρομο Νικηφορίδη και Bernard Cuomo – ενός σημείου ιδανικού για γευσιγνωσίες όσο ο καιρός είναι καλός, αλλά και για τους λάτρεις των cocktails, που μπορούν να ζήσουν μία πραγματικά μοναδική εμπειρία.
Στο «Όλυμπος Νάουσα», το ρετρό πλακάκι εποχής, τα παλ χρώματα στους τοίχους, που «μεγαλώνουν» ακόμη περισσότερο το ψηλοτάβανο σαλόνι, η μίνιμαλ σχετικά διακόσμηση, τα τραπεζοκαθίσματα με την επένδυση που παραπέμπει σε προηγούμενες δεκαετίες, ακόμη και οι κουρτίνες που επιλέχθηκαν, συστήνουν τους θαμώνες του εστιατορίου εκ νέου, σε έναν χώρο που, για πολλές δεκαετίες, λειτουργούσε ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο. Ενός χώρου που το 1961 βραβεύθηκε από τη διεθνή γαστρονομική εταιρεία «Dreicers De Luxe Dining League» και που, το 1968, η «Daily Telegraph» ανέφερε σε άρθρο με τίτλο «Το καλύτερο φαγητό στην Ελλάδα».
Ο κομψός εσωτερικός χώρος, «μπλέκει» με τον πιο όμορφο τρόπο, διακοσμητικά στοιχεία από το παρελθόν του εστιατορίου με ευρωπαϊκά μπιστρό, φιλτράροντάς τα με μια σύγχρονη, αστική αισθητική. Πέρα από το εκλεπτυσμένο περιβάλλον στο εσωτερικό του εστιατορίου, ο επισκέπτης καλείται να ανακαλύψει και τη μοναδική, «κρυφή» καταπράσινη αυλή, μία σπάνια όαση χαλάρωσης στο κέντρο της πόλης.
Ως concept, το εστιατόριο ήρθε για να θυμίσει τη σπουδαιότητα της υψηλής γαστρονομίας και την άμεση σχέση της με την παράδοση και την εξαιρετική πρώτη ύλη, παντρεύοντας πολιτισμούς μέσα από γαστριμαργικές συναντήσεις, εμπνευσμένες από τα ιστορικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης. Το μενού προσεγγίζει τη γαστρονομία μέσα από το πρίσμα του πολιτισμού και ιστοριών από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τον κόσμο, συνθέτοντας μια γαστριμαργική πανδαισία στη γευστική σκηνή της πόλης.
Σήμερα, δύο χρόνια μετά την επαναλειτουργία του, το εντυπωσιακό εστιατόριο έχει βρει, πλέον και πάλι το σταθερό κοινό του και την επαναλαμβανόμενη πελατεία του, ενώ επιλέγεται σε πολύ μεγάλο βαθμό, για επαγγελματικά δείπνα κάθε είδους, από κατοίκους κι επισκέπτες της πόλης για το κυριακάτικο τραπέζι τους –και όχι μόνο- και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, από τους πελάτες του ξενοδοχείου «On Residence». Πολλοί από τους παλαιότερους πελάτες, αναγνωρίζουν στο χώρο του την αίγλη του παλιού εστιατορίου αλλά και την κοινωνική εμπειρία, καθώς η φιλοσοφία ότι το φαγητό συνδυάζεται με το κέφι, φαίνεται να επιστρέφει.
Το βασικό concept του, παραμένει η ελληνική αστική κουζίνα και δη η… θεσσαλονικιώτικη. Με πιάτα που βασίζονται σε συνταγές ελληνικές, παραδοσιακές μεν, εκτελεσμένες και παρουσιασμένες με πιο μοντέρνες τεχνικές, δε, στη λογική της αναβίωσης ενός παλιού εστιατορίου, προσαρμοσμένου στη σύγχρονη εποχή και τα σύγχρονα γούστα.
Ζητώντας μας να δούμε τα πιάτα που σερβίρονται ως… «κοσμήματα μέσα σε κοσμηματοπωλείο», το μενού επαναπροσδιορίζει τις τοπικές γεύσεις, τα αρώματα και τις παραδοσιακές συνταγές, μαζί και με τη ζυθοποιία, μέσα από τοπικές μπύρες, συνοδευόμενες από αποκλειστικά τάπας - μεζέδες με τοπικές γεύσεις.
Αρχικά θα απολαύσετε το προζυμένιο ψωμί αργής ωρίμανσης.
Στις σούπες θα βρείτε ψαρόσουπα – κακαβιά και βελουτέ σούπα με υλικά εποχής, ενώ στις σαλάτες, πέρα από τη χωριάτικη, που παρουσιάζεται με πέπλο φέτας, αγγούρι, ελιά καλαμών και λάδι ρίγανης, συστήνεται κι ο «Μπαχτσές στα Κάρβουνα», αλλά και άλλες που ανανεώνονται ανάλογα με την εποχή.
Στα ορεκτικά θα βρείτε το κλασσικό, ιστορικό πιάτο του «Όλυμπος Νάουσα» (1967 – 2022), που δεν είναι άλλο από το σνίτσελ Hoffman, σερβιρισμένο, πλέον, σε μπραντάδα κοτόπουλου, με κρέμα καπνιστού τσένταρ και προσούτο Ευρυτανίας, τον πολίτικο ντολμά, το χταπόδι Ανατολής (ξυδάτο στο τηγάνι), αλλά και τραγανή χορτόπιτα με φρέσκα χόρτα και μους από καλαθάκι Λήμνου.
Στα ζυμαρικά, λαχταριστό πολίτικο μαντί (ραβιόλι με μανιτάρι), κόκορας ραγού με χειροποίητο λαζάνι και παλαιωμένη παρμεζάνα Μετσόβου, όπως και γιουβέτσι θαλασσινών, προσφέρουν μία ολοκληρωμένη γευστική γκάμα.
Επίσης, μία κλασσική συνταγή με πολίτικες ρίζες, είναι τα μύδια ντολμά πολίτικα, με το κέλυφος από το μύδι - βρώσιμο και τραγανό, φτιαγμένο με γογγύλι και μελάνι σουπιάς – να αγκαλιάζει μοναδικά το πλούσιο μυδοπίλαφο!
Το χουνκιάρ μπεγιεντί με μοσχαρίσια μάγουλα κοκκινιστά και φυσικά ο μουσακάς - που μαγειρεύεται με black angus rib eye, σάλτσα κοκκινιστού, πατάτα, μελιτζάνα, κολοκυθάκι και μπεσαμέλ – που αποτελούν δύο από τα παλιά πιάτα του «Όλυμπος Νάουσα», που συνεχίζουν να τιμούν σταθερά το παλιό μενού. Ιδιαίτερη μνεία και στο πιάτο αγριόχοιρος στο δάσος, με μαύρο χοίρο μπριζόλα (iberico), λαχανικά του δάσους, φρέσκα μούρα και αρωματικές σάλτσες, για γεύσεις με βαθιά νοστιμιά και χρώμα.
Θα βρείτε, φυσικά και προτάσεις στα κάρβουνα, όπως αρνίσια παϊδάκια και κεμπάπ, μοσχαρίσιο φιλέτο black Angus, μπριζόλα Black Angus, αστακό στα θαλασσινά και λαβράκι στα ψάρια.
Μην παραλείψετε τον Αγιορείτικο μπακαλιάρο, με κρέμα από καρδιές αγκινάρας, βουτυράτη σάλτσα από τα μάγουλά του και φρέσκια τρούφα.
Για γλυκό κλείσιμο, μπορείτε να επιλέξετε κιουνεφέ με παγωτό ή πάστα νουγκατίνα, ενώ τα γλυκά αλλάζουν, επίσης, ανάλογα με τις εποχές και τα υλικά τους.
Στο χώρο του «Όλυμπος Νάουσα», η τοπική κουζίνα της Θεσσαλονίκης παρουσιάζεται όσο ποτέ άλλοτε, συστήνοντας το κοσμοπολίτικο μωσαϊκό γεύσεων της, σε ντόπιους και ταξιδιώτες.
Πρόκειται για ένα εστιατόριο – διαχρονικό θρύλο, με πραγματικά αληθινό, δημιουργικό φαγητό, που θα σας εισάγει, σε έναν κόσμο μοναδικής γαστρονομίας!
Tip 1: Το πρωινό στο «Όλυμπος Νάουσα» σερβίρεται από 07.00 έως 11.00 και το a la carte μενού μεταξύ 13.00 – 23.00 (τελευταία παραγγελία). Το εστιατόριο παραμένει ανοιχτό, όλη την εβδομάδα.
Tip 2: Μπορείτε να κάνετε κράτηση για το «Όλυμπος Νάουσα» στο 2310 275715, στο email info@olymposnaoussa.gr και διαδικτυακά, εδώ.
Tip 3: Μέσω της ιστοσελίδας του εστιατορίου, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε δώρο ένα γεύμα, σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Νίκης 5, Κέντρο
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2314 404040, 2310 275715
13/11/2024 09:25
Όταν άνοιξε ξανά το «Όλυμπος Νάουσα», μέσα στο 2022, στο εντυπωσιακό διατηρητέο κτήριο όπου και λειτουργούσε εξ’ αρχής - στο νούμερο 5 της Λεωφόρου Νίκης, με θέα στα νερά του Θερμαϊκού - άνοιγε τις πόρτες του ξανά, μετά από 28 ολόκληρα χρόνια. Σήμερα, στον εκλεπτυσμένο και σεβόμενο την ιστορία χώρο, όπου αναβιώνεται η λάμψη μιας άλλης εποχής, συχνάζουν νέοι πελάτες της πόλης κι άλλων περιοχών της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και κάποιοι από τους παλιούς εκείνους πελάτες, που το τιμούσαν σταθερά στα χρόνια της δόξας του – χρόνια κατά τα οποία υποδέχθηκε προσωπικότητες που έγραψαν ιστορία - κι αρκετοί, που μπορεί να το επισκέφθηκαν έστω μία φορά και που τώρα, ξαναζούν την ανάμνηση.
Μέσα από το μενού του, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τόσο παλιές συνταγές φερμένες στο σήμερα, όσο και νέες προτάσεις του διακεκριμένου Executive Chef, Δημήτρη Τασιούλα, που καλύπτουν όλη τη γκάμα της αστικής κουζίνας της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος, με τις ρίζες της κουζίνας του να απλώνονται στις κουζίνες των Εβραίων, των Σλάβων, των Οθωμανών, των Σμυρνιών και του Πόντου, φιλοδοξεί στο να «αποδομεί και να επανασυνθέτει» τη γαστρονομική παράδοση του τόπου, σε μία σύγχρονη πρόταση. Με τα υλικά και τις τεχνικές του, ένα κομμάτι της ιστορίας του μέλλοντος, έρχεται στις επιθυμίες του σήμερα, με τα ελληνικά προϊόντα να βρίσκονται στο επίκεντρο.
Η ιστορία του αρχικού «Όλυμπος Νάουσα» ξεκινά το 1926, με το χτίσιμο του κτηρίου και η έναρξή της λειτουργίας του σηματοδοτείται το 1927, χρονολογία από την οποία και λειτούργησε αδιάλειπτα, έως το 1994, οπότε κι έκλεισε. Όσο λειτουργούσε, βρισκόταν στο επίκεντρο της κοσμικής Θεσσαλονίκης επί δεκαετίες κι αποτέλεσε το αγαπημένο στέκι επιφανών προσωπικοτήτων και πολιτικών, όπως ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Ζισκάρ ντ’ Εστέν και πολλοί άλλοι.
Πριν από δύο χρόνια, επέστρεψε στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Το νέο εστιατόριο έχει διαμορφωθεί με σεβασμό στο παρελθόν κι αποτελεί, πλέον, κομμάτι ενός συνόλου παροχών: του πολυτελούς πεντάστερου boutique ξενοδοχείου «On Residence», που εκτείνεται στους ορόφους, του cocktail bar «The Tiger Loop», αλλά και του όμορφα διαμορφωμένου κήπου στο βάθος, που σχεδιάστηκε και διαμορφώθηκε από τους αρχιτέκτονες Πρόδρομο Νικηφορίδη και Bernard Cuomo – ενός σημείου ιδανικού για γευσιγνωσίες όσο ο καιρός είναι καλός, αλλά και για τους λάτρεις των cocktails, που μπορούν να ζήσουν μία πραγματικά μοναδική εμπειρία.
Στο «Όλυμπος Νάουσα», το ρετρό πλακάκι εποχής, τα παλ χρώματα στους τοίχους, που «μεγαλώνουν» ακόμη περισσότερο το ψηλοτάβανο σαλόνι, η μίνιμαλ σχετικά διακόσμηση, τα τραπεζοκαθίσματα με την επένδυση που παραπέμπει σε προηγούμενες δεκαετίες, ακόμη και οι κουρτίνες που επιλέχθηκαν, συστήνουν τους θαμώνες του εστιατορίου εκ νέου, σε έναν χώρο που, για πολλές δεκαετίες, λειτουργούσε ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο. Ενός χώρου που το 1961 βραβεύθηκε από τη διεθνή γαστρονομική εταιρεία «Dreicers De Luxe Dining League» και που, το 1968, η «Daily Telegraph» ανέφερε σε άρθρο με τίτλο «Το καλύτερο φαγητό στην Ελλάδα».
Ο κομψός εσωτερικός χώρος, «μπλέκει» με τον πιο όμορφο τρόπο, διακοσμητικά στοιχεία από το παρελθόν του εστιατορίου με ευρωπαϊκά μπιστρό, φιλτράροντάς τα με μια σύγχρονη, αστική αισθητική. Πέρα από το εκλεπτυσμένο περιβάλλον στο εσωτερικό του εστιατορίου, ο επισκέπτης καλείται να ανακαλύψει και τη μοναδική, «κρυφή» καταπράσινη αυλή, μία σπάνια όαση χαλάρωσης στο κέντρο της πόλης.
Ως concept, το εστιατόριο ήρθε για να θυμίσει τη σπουδαιότητα της υψηλής γαστρονομίας και την άμεση σχέση της με την παράδοση και την εξαιρετική πρώτη ύλη, παντρεύοντας πολιτισμούς μέσα από γαστριμαργικές συναντήσεις, εμπνευσμένες από τα ιστορικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης. Το μενού προσεγγίζει τη γαστρονομία μέσα από το πρίσμα του πολιτισμού και ιστοριών από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τον κόσμο, συνθέτοντας μια γαστριμαργική πανδαισία στη γευστική σκηνή της πόλης.
Σήμερα, δύο χρόνια μετά την επαναλειτουργία του, το εντυπωσιακό εστιατόριο έχει βρει, πλέον και πάλι το σταθερό κοινό του και την επαναλαμβανόμενη πελατεία του, ενώ επιλέγεται σε πολύ μεγάλο βαθμό, για επαγγελματικά δείπνα κάθε είδους, από κατοίκους κι επισκέπτες της πόλης για το κυριακάτικο τραπέζι τους –και όχι μόνο- και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, από τους πελάτες του ξενοδοχείου «On Residence». Πολλοί από τους παλαιότερους πελάτες, αναγνωρίζουν στο χώρο του την αίγλη του παλιού εστιατορίου αλλά και την κοινωνική εμπειρία, καθώς η φιλοσοφία ότι το φαγητό συνδυάζεται με το κέφι, φαίνεται να επιστρέφει.
Το βασικό concept του, παραμένει η ελληνική αστική κουζίνα και δη η… θεσσαλονικιώτικη. Με πιάτα που βασίζονται σε συνταγές ελληνικές, παραδοσιακές μεν, εκτελεσμένες και παρουσιασμένες με πιο μοντέρνες τεχνικές, δε, στη λογική της αναβίωσης ενός παλιού εστιατορίου, προσαρμοσμένου στη σύγχρονη εποχή και τα σύγχρονα γούστα.
Ζητώντας μας να δούμε τα πιάτα που σερβίρονται ως… «κοσμήματα μέσα σε κοσμηματοπωλείο», το μενού επαναπροσδιορίζει τις τοπικές γεύσεις, τα αρώματα και τις παραδοσιακές συνταγές, μαζί και με τη ζυθοποιία, μέσα από τοπικές μπύρες, συνοδευόμενες από αποκλειστικά τάπας - μεζέδες με τοπικές γεύσεις.
Αρχικά θα απολαύσετε το προζυμένιο ψωμί αργής ωρίμανσης.
Στις σούπες θα βρείτε ψαρόσουπα – κακαβιά και βελουτέ σούπα με υλικά εποχής, ενώ στις σαλάτες, πέρα από τη χωριάτικη, που παρουσιάζεται με πέπλο φέτας, αγγούρι, ελιά καλαμών και λάδι ρίγανης, συστήνεται κι ο «Μπαχτσές στα Κάρβουνα», αλλά και άλλες που ανανεώνονται ανάλογα με την εποχή.
Στα ορεκτικά θα βρείτε το κλασσικό, ιστορικό πιάτο του «Όλυμπος Νάουσα» (1967 – 2022), που δεν είναι άλλο από το σνίτσελ Hoffman, σερβιρισμένο, πλέον, σε μπραντάδα κοτόπουλου, με κρέμα καπνιστού τσένταρ και προσούτο Ευρυτανίας, τον πολίτικο ντολμά, το χταπόδι Ανατολής (ξυδάτο στο τηγάνι), αλλά και τραγανή χορτόπιτα με φρέσκα χόρτα και μους από καλαθάκι Λήμνου.
Στα ζυμαρικά, λαχταριστό πολίτικο μαντί (ραβιόλι με μανιτάρι), κόκορας ραγού με χειροποίητο λαζάνι και παλαιωμένη παρμεζάνα Μετσόβου, όπως και γιουβέτσι θαλασσινών, προσφέρουν μία ολοκληρωμένη γευστική γκάμα.
Επίσης, μία κλασσική συνταγή με πολίτικες ρίζες, είναι τα μύδια ντολμά πολίτικα, με το κέλυφος από το μύδι - βρώσιμο και τραγανό, φτιαγμένο με γογγύλι και μελάνι σουπιάς – να αγκαλιάζει μοναδικά το πλούσιο μυδοπίλαφο!
Το χουνκιάρ μπεγιεντί με μοσχαρίσια μάγουλα κοκκινιστά και φυσικά ο μουσακάς - που μαγειρεύεται με black angus rib eye, σάλτσα κοκκινιστού, πατάτα, μελιτζάνα, κολοκυθάκι και μπεσαμέλ – που αποτελούν δύο από τα παλιά πιάτα του «Όλυμπος Νάουσα», που συνεχίζουν να τιμούν σταθερά το παλιό μενού. Ιδιαίτερη μνεία και στο πιάτο αγριόχοιρος στο δάσος, με μαύρο χοίρο μπριζόλα (iberico), λαχανικά του δάσους, φρέσκα μούρα και αρωματικές σάλτσες, για γεύσεις με βαθιά νοστιμιά και χρώμα.
Θα βρείτε, φυσικά και προτάσεις στα κάρβουνα, όπως αρνίσια παϊδάκια και κεμπάπ, μοσχαρίσιο φιλέτο black Angus, μπριζόλα Black Angus, αστακό στα θαλασσινά και λαβράκι στα ψάρια.
Μην παραλείψετε τον Αγιορείτικο μπακαλιάρο, με κρέμα από καρδιές αγκινάρας, βουτυράτη σάλτσα από τα μάγουλά του και φρέσκια τρούφα.
Για γλυκό κλείσιμο, μπορείτε να επιλέξετε κιουνεφέ με παγωτό ή πάστα νουγκατίνα, ενώ τα γλυκά αλλάζουν, επίσης, ανάλογα με τις εποχές και τα υλικά τους.
Στο χώρο του «Όλυμπος Νάουσα», η τοπική κουζίνα της Θεσσαλονίκης παρουσιάζεται όσο ποτέ άλλοτε, συστήνοντας το κοσμοπολίτικο μωσαϊκό γεύσεων της, σε ντόπιους και ταξιδιώτες.
Πρόκειται για ένα εστιατόριο – διαχρονικό θρύλο, με πραγματικά αληθινό, δημιουργικό φαγητό, που θα σας εισάγει, σε έναν κόσμο μοναδικής γαστρονομίας!
Tip 1: Το πρωινό στο «Όλυμπος Νάουσα» σερβίρεται από 07.00 έως 11.00 και το a la carte μενού μεταξύ 13.00 – 23.00 (τελευταία παραγγελία). Το εστιατόριο παραμένει ανοιχτό, όλη την εβδομάδα.
Tip 2: Μπορείτε να κάνετε κράτηση για το «Όλυμπος Νάουσα» στο 2310 275715, στο email info@olymposnaoussa.gr και διαδικτυακά, εδώ.
Tip 3: Μέσω της ιστοσελίδας του εστιατορίου, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε δώρο ένα γεύμα, σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Νίκης 5, Κέντρο
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2314 404040, 2310 275715
ΣΧΟΛΙΑ