Λόγια του Βαρδάρη

  • «Οργώνει» τη Μακεδονία ο Κυρανάκης
    28/05/2024 08:26

    «Οργώνει» τη Μακεδονία ο Κυρανάκης

    «Φύλλα πορείας» μοίρασε η ΝΔ ενόψει ευρωεκλογών σε υπουργούς και βουλευτές με στόχο τα κλιμάκια που σχηματίστηκαν να γυρίσουν όλη την Ελλάδα και να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στην κάλπη της 9ης Ιουνίου.

    Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να έχουν μείνει στην αδράνεια τα θεωρούμενα και ισχυρά χαρτιά του γαλάζιου κομματικού μηχανισμού. Ένα από αυτά που επιλέχτηκε για τη δύσκολη αποστολή της Βορείου Ελλάδας είναι και ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης

    Ο υφυπουργός επισκέφτηκε ήδη την Κατερίνη και θα βρεθεί σε έξι συνολικά νομούς της Μακεδονίας: Πιερία, Καβάλα, Δράμα, Κιλκίς, Κοζάνη και Θεσσαλονίκη. Βέβαια ο 37χρονος πολιτικός μόνο τυχαία δεν επιλέχτηκε να περιοδεύσεις στους δύσκολους νομούς της Μακεδονίας, καθώς ως γνωστόν είναι ένα από εκείνα τα στελέχη που έχει ιδιαίτερη απήχηση και σε πιο δεξιά ακροατήρια, ενώ καταγεγραμμένες είναι και οι διαχρονικά στενές του σχέσεις με την Εκκλησία. Στις επισκέψεις μάλιστα ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης θα συνδυάσει το προεκλογικό με τις κυβερνητικές δράσεις.

    Έτσι αναμένεται εκτός από τις κομματικές υποχρεώσεις, να επισκεφτεί τα Κτηματολογικά Γραφεία της κάθε πόλης που θα βρεθεί, αλλά και να συναντήσει εκπροσώπους επαγγελματικών ομάδων που ασχολούνται άμεσα με την αγορά του real estate. 

    Από την «καρδιά» της Μακεδονίας είναι άλλωστε προγραμματισμένο να γίνουν και μια σειρά από ανακοινώσεις που αφορούν τα επόμενα ψηφιακά εργαλεία που θα αξιοποιήσει το Ελληνικό Κτηματολόγιο. Και το ραντεβού στη Θεσσαλονίκη θα γίνει αύριο, Τετάρτη στις 5 το απόγευμα, με την παρουσίαση των νέων ψηφιακών υπηρεσιών του Κτηματολογίου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.