Λόγια του Βαρδάρη

  • Όσοι ήταν πίσω από τα φώτα στην τελετή παράδοσης - παραλαβής στο ΥΜΑΘ
    19/02/2019 21:54

    Όσοι ήταν πίσω από τα φώτα στην τελετή παράδοσης - παραλαβής στο ΥΜΑΘ

    Γέμισε το ισόγειο του ΥΜΑΘ για την τελετή της παράδοσης - παραλαβής. Στις θέσεις, εκτός από δημοσιογράφοι, έκατσαν  εκπρόσωποι φορέων και κυρίως κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

    Από νωρίς την θέση του είχε κρατήσει ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς που παρακολούθησε τις ομιλίες της Κατερίνας Νοτοπούλου και της Ελευθερίας Χατζηγεωργίου και έπειτα τις συνεχάρη. Λίγο πριν κατέβουν οι δυο κυρίες από τον πρώτο όροφο του υπουργείου, κατέβηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης. Νωρίτερα έφτασαν στο ΥΜΑΘ, η Ρία Καλφακάκου, ο Νίκος Ράγκος, ο Χρήστος Δουΐτσης και άλλοι συνεργάτες και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης το παρόν έδωσαν υποστράτηγοι των σωμάτων ασφαλείας αλλά και ο πρόεδρος της ΔΕΘ - Helexpo, Τάσος Τζήκας και ο γενικός διευθυντής της ΔΕΘ - HELEXPO Αλέξης Τσαξιρλής.

    Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών, η Κατερίνα Νοτοπούλου πήρε κυριολεκτικά από το χέρι την νέα υπουργό και την σύστησε σε συνεργάτες και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου δεν έκρυψε το τρακ ούτε στην αρχή της ομιλίας της αλλά ούτε την στιγμή που έκατσε στο υπουργικό γραφείο και είπε «σας παρακαλώ, όχι άλλα φλας». Για αρκετή ώρα, το υπουργικό γραφείο έμεινε ανοιχτό με την νέα και την απερχόμενη ΥΜΑΘ να συνομιλούν και να φωτογραφίζονται με όσους βρέθηκαν στην τελετή. 

    Από την τελετή, δεν έλειψαν και τα δάκρυα, όταν η Κατερίνα Νοτοπούλου είπε το τελευταίο «ευχαριστώ πολύ» στην ομιλία της, με την ίδια αλλά και τους συνεργάτες της να συγκινούνται εμφανώς. 

    paradosi-paralavi-ymath-08.jpg
    paradosi-paralavi-ymath-07.jpg
    paradosi-paralavi-ymath-06.jpg
    paradosi-paralavi-ymath-05.jpg
    paradosi-paralavi-ymath-04.jpg
    paradosi-paralavi-ymath-01.jpg
    paradosi-paralavi-ymath-02.jpg