Λόγια του Βαρδάρη

  • Όταν ο Πολάκης έσπασε την καραντίνα
    09/11/2020 18:59

    Όταν ο Πολάκης έσπασε την καραντίνα

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, προκαλεί με την συμπεριφορά του, μέσα από την διαδικτυακή του δραστηριότητα. Αυτή τη φορά όμως ο κ. Πολάκης προκαλεί με τον χειρότερο τρόπο την κοινωνία, για την οποία υποτίθεται ότι «παλεύει».

    Το απόγευμα της Δευτέρας ο κ. Πολάκης δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από το σπίτι του στην Κρήτη στις οποίες ο ίδιος έτρωγε με άλλα έξι άτομα, χωρίς να κρατάνε τις απαραίτητες αποστάσεις.

    Την ώρα που οι πολίτες καλούνται να αυτοπεριοριστούν στα σπίτια τους για να μειωθούν τα κρούσματα κορονοϊού, την ώρα που εργαζόμενοι χάνουν τη δουλειά τους, είναι εξοργιστικό ο γιατρός και βουλευτής της αντιπολίτευσης να αγνοεί τις εκκλήσεις της επιστημονικής κοινότητας, αλλά και των συντρόφων του. Όλα τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν καλέσει τους πολίτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και να περιορίσουν τις κοινωνικές τους επαφές στο πλαίσιο της καραντίνας.

    Χαρακτηριστική είναι και η λεζάντα των φωτογραφιών του κ. Πολάκη:

    «Σήμερα στα Χανια μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Λουφαρδακη και της γυναικας του της Κατερινας για τη γιορτή του γιου τους του Μιχάλη! .

    «Εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει»

    Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!».

    polakis.jpg