Θεσσαλονίκη: Αρχίζει η καρναβαλική παρέλαση (Φωτογραφίες)
Θα ακολουθήσει Dj Party στην πλατεία Αριστοτέλους
Την τελευταία ημέρα του χρόνου περισσότεροι από σαράντα επιχειρηματίες της εστίασης ένωσαν τις δυνάμεις τους
Πάνω από 40 επιχειρηματίες της εστίασης ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μοιράσουν εκατοντάδες γεύματα αγάπης σε άπορους και άστεγους σήμερα παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Οι ουρές που σχηματίστηκαν έξω από εστιατόριο της Πολίχνης ήταν τεράστιες με κόσμο που πήγε στο σημείο ακόμα και από την άλλη άκρη της πόλης. «Έρχονται ακόμα και από μακριά για να φάνε. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Πολλοί από αυτούς δεν έχουν και που να πάνε για να φάνε το φαγητό που τους δίνουμε» δήλωσε ο Στέφανος Σαράτσης, τονίζοντας πως σήμερα θα δοθεί φαγητό σε όποιον επισκεφτεί το κατάστημα.
«Τα γεύματα μας είναι πάνω από 100 ημέρα αλλά σήμερα βλέπω θα έχουμε πολλά περισσότερα λόγω προσέλευσης. Θα ικανοποιηθούν όλοι» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαράτσης.
Πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες της πόλης έδιναν τις σακούλες με τα γεύματα αγάπης στους πολίτες και ευχήθηκαν «καλή χρόνια».
«Σήμερα τελευταία ημέρα του 2020 αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα που μας έφερε αυτή η χρονιά, ενωθήκαμε και ετοιμάσαμε ένα πολύ πλούσιο εορταστικό τραπέζι. Παρόλα τα προβλήματα η Θεσσαλονίκη και ο κλάδος της εστίασης που τόσα έχει υποστεί είναι αγαπημένος, ενωμένος και μια αγκαλιά».
Θα ακολουθήσει Dj Party στην πλατεία Αριστοτέλους
Ο 43χρονος συνελήφθη στη Χαλκηδόνα
Ο 83χρονος καλείται να πληρώσει πρόστιμο
Δεν αποκλείεται, μεταξύ άλλων, να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας σε θέματα Τουρισμού μεταξύ τεσσάρων πόλεων: Κωνσταντινούπολης, Σμύρνης, Σόφια και Θεσσαλονίκης