ΓΕΥΣΕΙΣ

Πέστο βασιλικού αλλιώτικο

Η Πόπη Αντωνακάκη μαγειρεύει για το makthes.gr

 31/08/2018 14:58

Πέστο βασιλικού αλλιώτικο


Ιταλοί δεν είμαστε, αλλά ο ελληνικός βασιλικός είναι γνωστός στα πέρατα του κόσμου και πέραν της μοσχοβολιάς που σκορπά, κάνει ωραιότατο κι αρωματικό πέστο.

Γιατί πέστο; Γιατί η ντομάτα η γλυκιά θέλει την παρέα της και καλύτερο ταίρι από ένα πέστο βασιλικού δεν υπάρχει. 

Έχουμε και λέμε, λοιπόν...

Βασιλικός

Μπόλικο ελαιόλαδο

Γραβιέρα τριμμένη

Σκόρδο

Κι αφού τα συγκεντρώσουμε, τα χτυπάμε (με αγάπη), ενώνονται οι γεύσεις και τα αρώματα κι έτοιμος σε λίγα λεπτά ο πολτός μας.


Ιταλοί δεν είμαστε, αλλά ο ελληνικός βασιλικός είναι γνωστός στα πέρατα του κόσμου και πέραν της μοσχοβολιάς που σκορπά, κάνει ωραιότατο κι αρωματικό πέστο.

Γιατί πέστο; Γιατί η ντομάτα η γλυκιά θέλει την παρέα της και καλύτερο ταίρι από ένα πέστο βασιλικού δεν υπάρχει. 

Έχουμε και λέμε, λοιπόν...

Βασιλικός

Μπόλικο ελαιόλαδο

Γραβιέρα τριμμένη

Σκόρδο

Κι αφού τα συγκεντρώσουμε, τα χτυπάμε (με αγάπη), ενώνονται οι γεύσεις και τα αρώματα κι έτοιμος σε λίγα λεπτά ο πολτός μας.

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία