Στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη η Λίνα Μενδώνη - Αυτοψίες σε βυζαντινά μνημεία
Χρήζουν άμεσων μέτρων προστασίας - Η ατζέντα συναντήσεων της υπουργού Πολιτισμού
Είχε συμμετάσχει σε 37 ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου
- Newsroom
Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο ηθοποιός Γιώργος Παπαζήσης, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Ο Γιώργος Παπαζήσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1938.
Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του «Ελληνικού Ωδείου» και στη Μουσική Σχολή του Μ. Θεοφανίδη. Πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή το 1961 με το έργο των Τσιφόρου - Βασιλειάδη «Τα Κοκόρια των Δώδεκα» και γρήγορα καθιερώθηκε και διακρίθηκε στο μουσικό θέατρο. Το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο ξεκίνησε το 1962 με την ταινία «Τέρμα τα Δίφραγκα» και η καριέρα του συνεχίστηκε με συμμετοχές του σε 36 ταινίες, κυρίως κωμωδίες στον ρόλο του καλοκάγαθου Κρητικoού.
Χρήζουν άμεσων μέτρων προστασίας - Η ατζέντα συναντήσεων της υπουργού Πολιτισμού
Σάρωσε το κινηματογραφικό δημιούργημα του Σον Μπέικερ στην 97η τελετή - «Ήττα» του «Emilia Pérez» με 13 υποψηφιότητες αλλά 2 βραβεία
Οι προτάσεις υποβλήθηκαν πριν δυο χρόνια από την αρμόδια τότε αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Αναστασία Αντωνέλλη
Προδωμένος από την καρδιά του, έφυγε από τη ζωή στις 26 Φεβρουαρίου