Λόγια του Βαρδάρη

  • «Πρασίνισε» το Βελλίδειο η Πέννυ Δαλαμπούρα (φωτ.)
    08/05/2023 20:41

    «Πρασίνισε» το Βελλίδειο η Πέννυ Δαλαμπούρα (φωτ.)

    Το στοίχημα του… Βελλίδειου κέρδισε η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στην Α’ Θεσσαλονίκης και μέλος του Πολιτικού συμβουλίου του κόμματος Πέννυ Δαλαμπούρα που πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα την κεντρική προεκλογική της εκδήλωση.

    Η ίδια στην ομιλία της αναφέρθηκε στα μεγάλα ζητήματα της Θεσσαλονικης που χρονίζουν και αναζητούν λύσεις αλλά και στο διακύβευμα των επικείμενων εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023 και το δίλημμα που θέτει η Χαριλάου Τρικούπη. Επιτέθηκε σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τον κόσμο να στηρίξει την πρόταση και το πρόγραμμα του Νίκου Ανδρουλάκη.

    penny-dalampoura-pasok2.jpg


    Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονικης Στέλιος Αγγελούδης, συνυποψήφιοι της στο ψηφοδέλτιο της Α’ Περιφέρειας, ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονικης και πρώην διευθυντης ΚΟ ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Θανάσης Γλαβίνας, το ιστορικό στέλεχος του κόμματος Μαρία Παυλίδου, οι γραμματείς ΠΑΣΟΚ Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης Ευριβιάδης Ελευθεριάδης και Κωνσταντίνος Κοκολάκης, ο αναπληρωτής γραμματέας Γιάννης Πιτσιώρας κ.α.

    penny-dalampoura-pasok3.jpg


    Την υποψήφια βουλευτή προλόγισαν με σύντομα βίντεο ιστορικά και σημερινά στελέχη του κόμματος, μεταξύ άλλων οι: Χάρης Μελίδης, Παναγιώτης Βλάχος, Ζέφη Δημαδαμα, Στέφανος Ξεκαλακης, Ελισαβετ Φελώνη, Γιάννης Σουλαδάκης κ.α.

    Η κ. Δαλαμπούρα όπως είπε ήταν φανερά συγκινημένη για την προσέλευση του κόσμου, καλωσορίζοντας η ίδια έναν προς έναν τους καλεσμένους της.

    penny-dalampoura-pasok.jpg