Πρόγνωση για τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

- Newsroom

Καλός καιρός, με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας. Εξαίρεση το νότιο Αιγαίο με συννεφιά και λίγες βροχές. Τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Ο καιρός στις διάφορες περιοχές

Καλός καιρός, ηλιοφάνεια σχεδόν σε όλη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας. Εξαίρεση, με αυξημένη συννεφιά οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα και με λίγες βροχές η Κρήτη. Τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Θερμοκρασία

Στη βόρεια Ελλάδα από -2 έως 16 βαθμούς, στη νότια Ελλάδα από 4 έως 17 και στις νησιωτικές περιοχές από 9 έως 15 βαθμούς.

Άνεμοι

Βοριάδες, στις θαλάσσιες περιοχές, μέτριοι, 3-5 Μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια, πιθανή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι ασθενείς, 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 0 έως 15 βαθμούς.

Αττική

Ηλιοφάνεια με τοπική συννεφιά. Άνεμοι Βοριάδες, ασθενείς έως μέτριοι, 3-5 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς.

Ο καιρός της Τρίτης 19/2

Καλός καιρός, ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Αυξημένη συννεφιά στο Ιόνιο και στο νότιο Αιγαίο. Ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι Βοριάδες, στις θαλάσσιες περιοχές μέτριοι, 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Loader