Λόγια του Βαρδάρη

  • «Ψήνεται» κι άλλη υποψηφιότητα
    03/07/2024 22:19

    «Ψήνεται» κι άλλη υποψηφιότητα

    Πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ σύντομα ένας ακόμα υποψήφιος θα προστεθεί στους ήδη επτά για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

    Ο λόγος για την πρώην υπουργό και πρώην επίτροπο, πρόεδρο του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, Άννα Διαμαντοπούλου.

    Άνθρωποι που ανήκουν στον στενό πυρήνα της πρώην υπουργού τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μετά και την ανακοίνωση προσφυγής σε εσωκομματικές κάλπες από τον Νίκο Ανδρουλάκη τηλεφωνούν σε στελέχη από όλη την Ελλάδα βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις τους και κάνοντας το δικό τους γκάλοπ. Την ίδια ώρα, και η πρώην υπουργός φέρεται να έχει κάνει επαφές με πάλαι ποτέ πολιτικούς της φίλους και υποστηρικτές της.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύβος ερρίφθη και η πρώην υπουργός θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα της και θα παρουσιάσει παράλληλα την πολιτική της πλατφόρμα για τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ προβάλλοντας θετική ατζέντα.

    Το πότε θα γίνει η ανακοίνωση εξαρτάται από την ίδια η οποία προφανώς αναζητά το κατάλληλο μομέντουμ ώστε η υποψηφιότητα της να αποτελέσει την «είδηση» της ημέρας και να μην περάσει στα… ψιλά ως ένα ακόμα όνομα που προστίθεται στην λίστα των υποψηφίων για την ηγεσία.

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι η στιγμή αυτή δεν θα αργήσει…

    Υγ: Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η πρώην υπουργός «ανέβασε» πριν λίγη ώρα στα social media τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της οποίας άφησε αντίο το το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια λέγοντας ότι είμαι οι πιο σημαντικές εκλογές αυτές που θα γίνουν στο ΠΑΣΟΚ.