Λόγια του Βαρδάρη

  • Ρέμος: Από τα εγκαίνια του Μετρό... στο άναμμα του δέντρου στην Αριστοτέλους ;
    21/10/2024 15:01

    Ρέμος: Από τα εγκαίνια του Μετρό... στο άναμμα του δέντρου στην Αριστοτέλους ;

    Πριν λίγες ημέρες η πόλη - και όχι μόνο - βούιξε για τα εγκαίνια του Μετρό στη Θεσσαλονίκη, λόγω των δημοσιευμάτων που ήθελαν να υπάρχει διαμάχη μεταξύ Μαξίμου και υπουργείου Πολιτισμού για την επιλογή του καλλιτέχνη που θα συμμετέχει στην εκδήλωση. Αμέσως άρχισαν οι συζητήσεις, οι αντιδράσεις και οι διαφωνίες για το "Ρέμος ή Σαββόπουλος στα εγκαίνια του Μετρό", καθώς η Θεσσαλονίκη άλλωστε είναι επιρρεπής στον διχασμό για θέματα που αφορούν την πόλη, είτε δημόσια έργα είτε δημόσιες εκδηλώσεις. 

    Τελικά, όπως φαίνεται, κανένα από τα δυο σενάρια δεν θα πραγματοποιηθεί για τα εγκαίνια του Μετρό στις 30 Νοεμβρίου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να μην γίνει καν συναυλία την πρώτη ημέρα των εγκαινίων αλλά απλώς να "κόψει" το πρώτο εισιτήριο ο πρωθυπουργός και να γίνει μια τελετή στο πλαίσιο της έναρξης των δρομολογίων. 

    Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί ο Αντώνης Ρέμος να μην τραγουδήσει στα εγκαίνια του Μετρό αλλά δεν αποκλείεται να τραγουδήσει στην μεγάλη σκηνή που θα στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου, αναμένεται να γίνει την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, δηλαδή λίγες ημέρες μετά την προγραμματισμένη έναρξη λειτουργείας του μετρό. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ της αλλαγής του χρόνου αντί για συναυλία, ο δήμος Θεσσαλονίκης ίσως διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι με πολύ γνωστό Dj του εξωτερικού που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία. 

    Όλα ακόμη είναι ασκήσεις επί χάρτου, αλλά οι τελικές αποφάσεις για όλα τα ανοικτά θέματα θα παρθούν σύντομα και θα ανακοινωθούν επίσημα.