Royal Patisserie: εδώ και δεκαετίες γράφει την πιο γλυκιά ιστορία
25/04/2024 17:30
25/04/2024 17:30
Ανοίγοντας τις πόρτες του, ξεκινάει ένα ταξίδι γεύσης στον κόσμο του γλυκού. Είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας προορισμός που μας μεταφέρει εκεί όπου τα αρώματα, τα χρώματα και οι γεύσεις του, αγκαλιάζουν όλες τις αισθήσεις μας. Δεν είναι άλλο, από το «Royal Patisserie», το βασίλειο της ζαχαροπλαστικής, στη Νεάπολη, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 44.
Με μια ιστορία που ξεκινάει πριν από δεκαετίες, συγκεκριμένα το 1980 και φέρνει στο προσκήνιο την παράδοση και την τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Με αγνές συνταγές και προσεκτική φροντίδα στην ποιότητα, συνεχίζουν να δημιουργούν μοναδικές εμπειρίες απόλαυσης για όλους εμάς.
Φυλάσσοντας την παράδοση και τη δημιουργικότητα, το «Royal Patisserie», αναδεικνύει την αρτιότητα της γλυκιάς τέχνης σε κάθε δημιουργία του. Σήμερα, τα σκήπτρα, κατέχει η δεύτερη γενιά, τα παιδιά του κ. Γιοβαντζάκη Χρήστου, ο οποίος ξεκίνησε την επιχείρηση. Εκείνος, μυήθηκε στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής, ως εργαζόμενος σε άλλα εργαστήρια, μέχρι που αποφάσισε να ανοίξει το δικό του και να μας χαρίσει τον κόσμο της απόλυτης γλυκιάς ευχαρίστησης.
Η Ελένη Γιοβαντζάκη και ο Πόλυς Γιοβαντζάκης, αποτελούν την συνέχεια της αγαπημένης στο κοινό της Νεάπολης επιχείρησης, παντρεύοντας με το μοναδικό τους τρόπο, το κλασικό με το σύγχρονο, την παράδοση με τις νέες γεύσεις και μονοπωλώντας τις γευστικές μας προτιμήσεις.
Το ανοιχτό τους εργαστήριο, είναι για εμάς μια νέα εμπειρία, όπου μπορούμε να δούμε τη διαδικασία παρασκευής των γλυκών, από την αρχή ως το τελικό αποτέλεσμα, οικοδομώντας ακόμα περισσότερο την αίσθηση της διαφάνειας και της εμπιστοσύνης, αν και αυτή έχει ήδη κερδηθεί πολλά χρόνια πριν.
Στο «Royal Patisserie», οι πατροπαράδοτες συνταγές συναντούν τη δημιουργικότητα, συνθέτοντας ένα μοναδικό μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Από τις αφράτες τούρτες τους, μέχρι τον μπαμπά των παιδικών μας χρόνων και τους λαχταριστούς εργολάβους, ως τις ατελείωτες επιλογές σε πάστες τους ή το λατρεμένο όλων μας παγωτό, όλα είναι φτιαγμένα με γνώμονα την ποιότητα και τα πιο αγνά υλικά, με σημαντικότερο όμως την αγάπη και το ατελείωτο μεράκι για την τέχνη τους, έχοντας μαγέψει γενιές και γενιές.
Σήμερα, νέες γεύσεις προστίθενται, απογειώνοντας την ευχαρίστηση και τις προσδοκίες μας. Από τη βασίλισσα των γλυκών, την αέρινη πάβλοβα, μέχρι το θεϊκό, βελούδινο semifreddo, που ακούει στο όνομα αρμενοβίλ ή το εντυπωσιακό αυθεντικό red velvet, υπογράφουν δημιουργίες που διαγράφουν νέα ίχνη στην ιστορία του πιο γλυκού μονοπατιού.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτά που μας κάνουν να το ξεχωρίζουμε. Είναι η φρεσκάδα και η ποιότητα στα χειροποίητα ψωμιά τους, με απαλή υφή και υπέροχο άρωμα, τα αρτοποιήματα που λιώνουν στο στόμα, οι πίτες που ικανοποιούν τις ανησυχίες κάθε απαιτητικού ουρανίσκου και οι ζύμες που αναβαθμίζουν τις γευστικές μας επιλογές.
Μας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα και φαντασία, όπου το γλυκό όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Στο εργαστήριό τους, δημιουργούν αριστουργήματα με ζαχαρόπαστα, με μεράκι, επιδεξιότητα και φαντασία.
Αναδεικνύοντας την τέχνη και την αισθητική υφαίνουν γλυκά αριστουργήματα που κλέβουν τις εντυπώσεις και αφήνουν αξέχαστες γευστικές αναμνήσεις. Από τα πιο κομψά γλυκά για γάμους και βαπτίσεις έως τα πιο παιχνιδιάρικα για πάρτι και γενέθλια, οι δημιουργίες τους –και ειδικά οι εντυπωσιακές τούρτες τους- εντυπωσιάζουν με τη λεπτομέρεια, την ακρίβεια και την ποιότητά τους. Με μεράκι και φροντίδα, υπογράφουν με τις καλλιτεχνικές τους πινελιές και την αστείρευτη δημιουργικότητά τους, τις πιο όμορφές μας στιγμές.
Στο πνεύμα των Πασχαλινών εορτών, το παραδοσιακό τσουρέκι τους είναι η ιδανική μας επιλογή για να γεμίσουμε το σπίτι μας με αρώματα και να απολαύσουμε κάθε ίνα του. Φρεσκοψημένο και αφράτο, πλούσιο σε αρώματα μαστίχας και μαχλέπι, με γεύση που αγκαλιάζει κάθε μας δαγκωματιά.
Σήμερα, η ζεστασιά του παραδοσιακού τους τσουρεκιού συνδυάζεται και με τη γλυκιά ενοχή της ζαχαρόπαστας –και μάλιστα με πρωτότυπους και μοναδικούς σχεδιασμούς- δημιουργώντας μια απόλυτα ισορροπημένη γεύση που ικανοποιεί κάθε ουρανίσκο, αναδεικνύοντας το στον απόλυτο πρωταγωνιστή του πασχαλινού τραπεζιού και στο πιο όμορφο και ξεχωριστό δώρο αγάπης προς το νονό ή τους φίλους μας.
Αλλά στο «Royal Patisserie», θα βρούμε και την απόλυτη χαρά για το αγαπημένο μας βαφτιστήρι και δεν είναι άλλη, από τα εκατοντάδες σοκολατένια αυγά με ζαχαρόπαστα, σε κάθε θέμα και σχέδιο της επιλογής μας, φτιαγμένα με μεράκι και φροντίδα, χρησιμοποιώντας την πιο ποιοτική σοκολάτα και δουλεμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ειδική μνεία αξίζει δικαιωματικά και στα μισά πασχαλινά αυγά, γεμιστά με διαφορετικές γεύσεις, που σίγουρα θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.
Εμείς δεν έχουμε παρά να τους επισκεφτούμε και να δημιουργήσουμε μαζί τους γλυκιές αναμνήσεις που θα μας συνοδεύουν για πάντα.
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 44, Νεάπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 626737
Ανοίγοντας τις πόρτες του, ξεκινάει ένα ταξίδι γεύσης στον κόσμο του γλυκού. Είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας προορισμός που μας μεταφέρει εκεί όπου τα αρώματα, τα χρώματα και οι γεύσεις του, αγκαλιάζουν όλες τις αισθήσεις μας. Δεν είναι άλλο, από το «Royal Patisserie», το βασίλειο της ζαχαροπλαστικής, στη Νεάπολη, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 44.
Με μια ιστορία που ξεκινάει πριν από δεκαετίες, συγκεκριμένα το 1980 και φέρνει στο προσκήνιο την παράδοση και την τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Με αγνές συνταγές και προσεκτική φροντίδα στην ποιότητα, συνεχίζουν να δημιουργούν μοναδικές εμπειρίες απόλαυσης για όλους εμάς.
Φυλάσσοντας την παράδοση και τη δημιουργικότητα, το «Royal Patisserie», αναδεικνύει την αρτιότητα της γλυκιάς τέχνης σε κάθε δημιουργία του. Σήμερα, τα σκήπτρα, κατέχει η δεύτερη γενιά, τα παιδιά του κ. Γιοβαντζάκη Χρήστου, ο οποίος ξεκίνησε την επιχείρηση. Εκείνος, μυήθηκε στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής, ως εργαζόμενος σε άλλα εργαστήρια, μέχρι που αποφάσισε να ανοίξει το δικό του και να μας χαρίσει τον κόσμο της απόλυτης γλυκιάς ευχαρίστησης.
Η Ελένη Γιοβαντζάκη και ο Πόλυς Γιοβαντζάκης, αποτελούν την συνέχεια της αγαπημένης στο κοινό της Νεάπολης επιχείρησης, παντρεύοντας με το μοναδικό τους τρόπο, το κλασικό με το σύγχρονο, την παράδοση με τις νέες γεύσεις και μονοπωλώντας τις γευστικές μας προτιμήσεις.
Το ανοιχτό τους εργαστήριο, είναι για εμάς μια νέα εμπειρία, όπου μπορούμε να δούμε τη διαδικασία παρασκευής των γλυκών, από την αρχή ως το τελικό αποτέλεσμα, οικοδομώντας ακόμα περισσότερο την αίσθηση της διαφάνειας και της εμπιστοσύνης, αν και αυτή έχει ήδη κερδηθεί πολλά χρόνια πριν.
Στο «Royal Patisserie», οι πατροπαράδοτες συνταγές συναντούν τη δημιουργικότητα, συνθέτοντας ένα μοναδικό μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Από τις αφράτες τούρτες τους, μέχρι τον μπαμπά των παιδικών μας χρόνων και τους λαχταριστούς εργολάβους, ως τις ατελείωτες επιλογές σε πάστες τους ή το λατρεμένο όλων μας παγωτό, όλα είναι φτιαγμένα με γνώμονα την ποιότητα και τα πιο αγνά υλικά, με σημαντικότερο όμως την αγάπη και το ατελείωτο μεράκι για την τέχνη τους, έχοντας μαγέψει γενιές και γενιές.
Σήμερα, νέες γεύσεις προστίθενται, απογειώνοντας την ευχαρίστηση και τις προσδοκίες μας. Από τη βασίλισσα των γλυκών, την αέρινη πάβλοβα, μέχρι το θεϊκό, βελούδινο semifreddo, που ακούει στο όνομα αρμενοβίλ ή το εντυπωσιακό αυθεντικό red velvet, υπογράφουν δημιουργίες που διαγράφουν νέα ίχνη στην ιστορία του πιο γλυκού μονοπατιού.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτά που μας κάνουν να το ξεχωρίζουμε. Είναι η φρεσκάδα και η ποιότητα στα χειροποίητα ψωμιά τους, με απαλή υφή και υπέροχο άρωμα, τα αρτοποιήματα που λιώνουν στο στόμα, οι πίτες που ικανοποιούν τις ανησυχίες κάθε απαιτητικού ουρανίσκου και οι ζύμες που αναβαθμίζουν τις γευστικές μας επιλογές.
Μας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα και φαντασία, όπου το γλυκό όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Στο εργαστήριό τους, δημιουργούν αριστουργήματα με ζαχαρόπαστα, με μεράκι, επιδεξιότητα και φαντασία.
Αναδεικνύοντας την τέχνη και την αισθητική υφαίνουν γλυκά αριστουργήματα που κλέβουν τις εντυπώσεις και αφήνουν αξέχαστες γευστικές αναμνήσεις. Από τα πιο κομψά γλυκά για γάμους και βαπτίσεις έως τα πιο παιχνιδιάρικα για πάρτι και γενέθλια, οι δημιουργίες τους –και ειδικά οι εντυπωσιακές τούρτες τους- εντυπωσιάζουν με τη λεπτομέρεια, την ακρίβεια και την ποιότητά τους. Με μεράκι και φροντίδα, υπογράφουν με τις καλλιτεχνικές τους πινελιές και την αστείρευτη δημιουργικότητά τους, τις πιο όμορφές μας στιγμές.
Στο πνεύμα των Πασχαλινών εορτών, το παραδοσιακό τσουρέκι τους είναι η ιδανική μας επιλογή για να γεμίσουμε το σπίτι μας με αρώματα και να απολαύσουμε κάθε ίνα του. Φρεσκοψημένο και αφράτο, πλούσιο σε αρώματα μαστίχας και μαχλέπι, με γεύση που αγκαλιάζει κάθε μας δαγκωματιά.
Σήμερα, η ζεστασιά του παραδοσιακού τους τσουρεκιού συνδυάζεται και με τη γλυκιά ενοχή της ζαχαρόπαστας –και μάλιστα με πρωτότυπους και μοναδικούς σχεδιασμούς- δημιουργώντας μια απόλυτα ισορροπημένη γεύση που ικανοποιεί κάθε ουρανίσκο, αναδεικνύοντας το στον απόλυτο πρωταγωνιστή του πασχαλινού τραπεζιού και στο πιο όμορφο και ξεχωριστό δώρο αγάπης προς το νονό ή τους φίλους μας.
Αλλά στο «Royal Patisserie», θα βρούμε και την απόλυτη χαρά για το αγαπημένο μας βαφτιστήρι και δεν είναι άλλη, από τα εκατοντάδες σοκολατένια αυγά με ζαχαρόπαστα, σε κάθε θέμα και σχέδιο της επιλογής μας, φτιαγμένα με μεράκι και φροντίδα, χρησιμοποιώντας την πιο ποιοτική σοκολάτα και δουλεμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ειδική μνεία αξίζει δικαιωματικά και στα μισά πασχαλινά αυγά, γεμιστά με διαφορετικές γεύσεις, που σίγουρα θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.
Εμείς δεν έχουμε παρά να τους επισκεφτούμε και να δημιουργήσουμε μαζί τους γλυκιές αναμνήσεις που θα μας συνοδεύουν για πάντα.
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 44, Νεάπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 626737
ΣΧΟΛΙΑ