Λόγια του Βαρδάρη

  • Σαμπανικότερος του... Σαμπάνη
    29/11/2018 18:03

    Σαμπανικότερος του... Σαμπάνη

    Σαμπάνια στον… αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη, θα πρέπει να ανοίξει ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής, Γιώργος Σαμπάνης, με το που εμφανιστεί απόψε στην πλατεία Αριστοτέλους στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου.
    Ο λόγος προφανής. Τον υπερασπίστηκε, όταν ο καλλιτέχνης δεχόταν "μύδρους" από δημοτικούς συμβούλους, ένθεν κακείθεν, στη συνεδρίαση του σώματος με αφορμή τη δημιουργία του η οποία τιτλοφορείται "αγάπη ρε μου..ά" και την εμπνεύστηκε για τις ανάγκες ομώνυμης θεατρικής παράστασης. "Δεν μπορούσαμε να βρούμε κάτι άλλο; πιο ποιοτικό;" έλεγαν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι, μέχρι που ο κ. Μπαρμπουνάκης όρθωσε το ανάστημά του αναφωνώντας "Είναι άδικο αυτό που γίνεται στον καλλιτέχνη Γιώργο Σαμπάνη".
    Από την άλλη, το μόνο που θα πρέπει πλέον να απασχολεί τον καλλιτέχνη, είναι πώς θα αντιμετωπίσει το θεσσαλονικιώτικο κρύο την ώρα που θα βγει στη σκηνή, αν και είναι βέβαιο ότι η αμοιβή του, η οποία θα ανέλθει στις 15.000 ευρώ συν ΦΠΑ γι' αυτόν και τους μουσικούς του, θα βοηθήσει στο "ζέσταμα".