Τουρκία: Αφέθηκε ελεύθερος ο δικηγόρος του Εκρέμ Ιμάμογλου
Οι τουρκικές αρχές ωστόσο του απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα
Μία τέτοιου είδους συμφωνία θα αποτρέψει μία ταραχώδη ολοκλήρωση της πενταετούς κρίσης του Brexit
- Newsroom
Ο Ιρλανδός πρωθυπουργός Μάικλ Μάρτιν δήλωσε σήμερα ότι κατά την άποψή του, η Βρετανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα επιτύχουν μία εμπορική συμφωνία για την περίοδο μετά το Brexit και ότι η συνέχιση των συνομιλιών, είναι ένα καλό σημάδι, παρά τις προκλήσεις που παραμένουν.
Οι δύο πλευρές δήλωσαν ότι έχουν σημειώσει καλή πρόοδο στις τελευταίες συνομιλίες για μία εμπορική συμφωνία που θα αποτρέψει μία ταραχώδη ολοκλήρωση της πενταετούς κρίσης του Brexit, αλλά η αλιεία παραμένει το μεγαλύτερο σημείο τριβής.
“ Η αίσθηση μου είναι ότι ο (Βρετανός) πρωθυπουργός θέλει [εμφατικά] μία συμφωνία,” δήλωσε ο Ιρλανδός πρωθυπουργός.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι τουρκικές αρχές ωστόσο του απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα
«Οι σκέψεις μας είναι με όλους όσοι επλήγησαν από αυτή την καταστροφή», αναφέρει η ανακοίνωση
Το παρών θα δώσει ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας-Εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος θα είναι ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος
Οι διαδηλωτές κυμάτιζαν σημαίες του Ιράν και της Παλαιστίνης - Ανάλογες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα