Πέτσας για άρση lockdown: Η 7η Δεκεμβρίου φαίνεται ότι απομακρύνεται
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η εισήγηση για τα σχολεία -"Σύντομα" θα ανοίξουν τα κομμωτήρια -Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον σχεδιασμό εμβολιασμού
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν προσδιόρισε χρονικά το άνοιγμα-Επανέλαβε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες μέχρι τέλος Ιουνίου
- Newsroom
Αισιόδοξος ότι θα η κυβέρνηση θα πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του νέου κορονοϊού, μετά και από σχετική εκστρατεία ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί, εμφανίστηκε σήμερα, Τετάρτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας μιλώντας στο Mega.
Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου του 2021 με στόχο μέχρι το τέλος του Ιουνίου να έχουν εμβολιαστεί όλοι οι Έλληνες πολίτες.
Για το lockdown, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέκλεισε, εμμέσως πλην σαφώς, οποιαδήποτε χαλάρωση στις 7 Δεκεμβρίου αν και έκανε λόγο για σταθεροποίηση της επιδημιολογικής κατάστασης σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία. «Θέλουμε περισσότερο χρόνο και φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή απομακρύνεται η 7η του Δεκέμβρη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας και παρέπεμψε σε ανακοινώσεις την Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, μετά τη συνεδρίαση του πρωθυπουργού με τους επιστήμονες.
Αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων, οι ειδικοί δεν έχουν καταθέσει ακόμη την πρότασή τους, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει, επίσης, μέχρι την Παρασκευή, δήλωσε ο κ. Πέτσας.
Εξάλλου, ο κ. Πέτσας αποκάλυψε ότι «σύντομα» θα ανοίξουν τα κομμωτήρια.
Δείτε τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου:
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η εισήγηση για τα σχολεία -"Σύντομα" θα ανοίξουν τα κομμωτήρια -Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον σχεδιασμό εμβολιασμού
Με αφορμή τα χθεσινά συλλαλητήρια που έγιναν για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη
«Στη Θεσσαλονίκη μου είπαν ότι δύο από τους συλληφθέντες ήταν παιδιά εύπορων οικογενειών»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για τις χθεσινές μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις