Λόγια του Βαρδάρη

  • Στη Θεσσαλονίκη ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης
    22/10/2024 13:58

    Στη Θεσσαλονίκη ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

    Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι ο κεντρικός εισηγητής της ανοιχτής εκδήλωσης της Νέας Αριστεράς που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στις 20.00 στον πολυχώρο WE (3ης Σεπτεμβρίου 3). Το μέλος του κόμματος θα παρουσιάσει αναλυτικά το σχέδιο θέσεων του επικείμενου ιδρυτικού συνεδρίου της Νέας Αριστεράς όπως αυτό μελετήθηκε και συντάχθηκε από κορυφαία στελέχη σε μία διαδικασία μηνών η οποία προηγήθηκε και εξελίχθηκε παράλληλα σε όλη την Ελλάδα. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό, παρουσία κοινωνικών φορέων και εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης.

    Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη, οι οργανώσεις του κόμματος πραγματοποιούν συσκέψεις και ολοκληρώνουν τις διαδικασίες εκλογής των συνέδρων που θα εκπροσωπήσουν τα μέλη του κόμματος σε αυτό το τόσο σημαντικό πολιτικό γεγονός για την αριστερά και τη χώρα. Καταληκτική ημερομηνία για όλες τις ψηφοφορίες είναι η Κυριακή 3 Νοεμβρίου.

    Υπενθυμίζουμε πως το 1ο συνέδριο της Νέας Αριστεράς θα πραγματοποιηθεί από τις 7 ως τις 10 Νοεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (αίθουσα Μελίνα Μερκούρη) παρουσία 1.500 συνέδρων από όλη την Ελλάδα.