Λόγια του Βαρδάρη

  • Στο φουλ οι... "πράσινες" μηχανές για 3η Σεπτέμβρη και ΔΕΘ
    29/08/2022 11:43

    Στο φουλ οι... "πράσινες" μηχανές για 3η Σεπτέμβρη και ΔΕΘ

    Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στο ΠΑΣΟΚ. Στην Χαριλάου Τρικούπη 50 οι στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη έχουν επιστρέψει από τις διακοπές τους και εργάζονται πυρετωδώς σε πολλά επίπεδα. Αρχικά, κοινοβουλευτικά το κόμμα επιθυμεί να καρπωθεί πολιτικά την αντιπολιτευτική τακτική που ακολουθεί στο θέμα της υπόθεσης παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του αρχηγού του κόμματος. 

    Παράλληλα, ο πρώην υπουργός Νίκος Χριστοδουλάκης ολοκληρώνει τη συγγραφή του προγράμματος του κόμματος, ένα μέρος του οποίου θα παρουσιαστεί στην επικείμενη ομιλία Ανδρουλάκη στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στην 85η ΔΕΘ. Την ίδια ώρα, προετοιμάζεται η επίσκεψη και «κλειδώνει» το πρόγραμμα του Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη. 

    Πλην της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, την πρώτη για το κόμμα μετά από χρόνια, ενώ θα επισκεφτεί και τους εκθεσιακούς χώρους. Τέλος, οι στενοί συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη προετοιμάζονται για την εκδήλωση της 3ης του Σεπτέμβρη, όπου όπως μαθαίνουμε θα δοθεί έμφαση στο ψηφιακό κόμμα. Αναμένεται μεταξύ άλλων να παρουσιαστεί το... κοινωνικό μέσο του ΠΑΣΟΚ, μια εφαρμογή σαν το Facebook. 

    Το «πράσινο» Facebook το οποίο αυτή την περίοδο δουλεύει δοκιμαστικά, θα περιλαμβάνει την δημιουργία προφίλ χρηστών και τον κάθε χρήστη να μπορεί να επικοινωνεί με μηνύματα με άλλους χρήστες.