Χαλκιδική Food & Drink

Στο «Ζάχο» στο Κασσανδρηνό, για εκλεκτά κρεατικά και μαστόρικες σούβλες

Παραδοσιακό φαγητό από το 1962

 14/06/2024 16:30

Στο «Ζάχο» στο Κασσανδρηνό, για εκλεκτά κρεατικά και μαστόρικες σούβλες

Στο ορεινό Κασσανδρηνό, στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής, σε ένα σημείο δροσερό και με υπέροχη θέα, στο εστιατόριο ο «Ζάχος», σερβίρουν κάποια από τα καλύτερα κρεατικά σε σούβλα και κρατούν ψηλά τον πήχη της ποιότητας, χάρη στην εμπειρία στην τέχνη του ψησίματος στα κάρβουνα. Μία επιχείρηση 62 ετών, τρεις γενιές διαδοχικά στο τιμόνι – και μία τέταρτη, πιο πριν, από την οποία πήρε το όνομά της το εστιατόριο – είναι άρρηκτα συνυφασμένα με τη γαστρονομία της περιοχής, που βασίζεται κατ’ εξοχήν στα εκλεκτά κρεατικά και σε κάθε είδους γεύση, που θέλετε να έχετε στο τραπέζι σας!

zacho2.jpg

Στο ορεινό Κασσανδρηνό, στο εστιατόριο «Ο Ζάχος», όλα ξεκίνησαν από το 1962, όταν ο παππούς του σημερινού ιδιοκτήτη, Γιώργος Μαθέας, άνοιξε το πρώτο καφενείο του χωριού, δίνοντάς του το όνομα του δικού του πατέρα, Ζάχου. Ήταν η εποχή που το Κασσανδρηνό ήκμαζε από το εμπόριο των γεωργικών προϊόντων κι ο καφενές έγινε το στέκι του χωριού, προσφέροντας, τότε, μεζέδες από κρέας - σε αντίθεση με όλα τα παραθαλάσσια ταβερνάκια της ευρύτερης περιοχής, που εντρυφούσαν στην ψαροφαγία. Το καφενείο, έγινε πόλος έλξης για τους κρεατοφάγους.

Το 1994, ο γιος του αρχικού ιδιοκτήτη, Ζάχος, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία, έκαναν μία ριζική αλλαγή στο μενού και πλέον, η ποικιλία στις σούβλες, έγινε ο λόγος που, ενώ δεν υπήρχαν ταμπέλες για το χωριό, ο κόσμος ανέβαινε έως εκεί, για να απολαύσει λαχταριστό κρέας, σε ένα κατάστημα που είχε ήδη μεγαλώσει κι επεκταθεί.

zacho3.jpg
zacho4.jpg

Τα «σκήπτρα» στο κοκορέτσι

Έτσι λειτουργεί και σήμερα το εστιατόριο «Ο Ζάχος», πασίγνωστο, πλέον, για τις λαχταριστές του σούβλες, στις οποίες η οικογένεια έχει αναπτύξει μαεστρία, όλα αυτά τα χρόνια. Και τα δύο παιδιά τους, βοηθούν από μικρά στην κουζίνα.

zacho5.jpg

Στο «τιμόνι» είναι πλέον ο μικρότερος γιος, Γιώργος Μαθέας, που βοηθούσε στο χώρο από το 2010 κι ανέλαβε την ψησταριά, από το 2018, ξεκινώντας ένα ταξίδι με την προσθήκη των κοπών του μοσχαριού, που τότε δεν ήταν, ακόμη, τόσο διαδεδομένες. Έχοντας την επιχείρηση στο όνομά του από το 2020 και κρατώντας μέχρι και σήμερα τα σκήπτρα για το καλύτερο κοκορέτσι – πρώτη επιλογή για τους λάτρεις του κρέατος – συνεχίζει σταθερά να προσφέρει εξαιρετικές γαστρονομικές επιλογές, μαζί με τη μητέρα του, Μαρία και το έμπειρο προσωπικό του καταστήματος.

zacho6.jpg

Το εστιατόριο «Ο Ζάχος» συνεχίζει να προσελκύει πελάτες από όλον τον κόσμο, που φτάνουν ως εδώ για τις ξεχωριστές και φημισμένες σούβλες κάθε είδους, τη δροσιά και τη θέα κι εν γένει για το παραδοσιακό φαγητό, σε ένα μενού, όπου το κρέας είναι ο «βασιλιάς». Το αρχικό καφενείο του χωριού, έχει εξελιχθεί, σήμερα, σε ένα πλήρες εστιατόριο, με 220 καθίσματα, από το οποίο έχουν περάσει πολιτικοί, καλλιτέχνες, αθλητές, κ.ά. κι έχει γίνει βασικός προορισμός για όσους φτάνουν μέχρι την Κασσάνδρα, ήδη από την εποχή που τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, δεν έκαναν καν διαφήμιση.

zacho7.jpg
zacho8.jpg

Πίστη στην παράδοση… παράδοση στη γαστρονομία

Το εστιατόριο λειτουργεί σε τρία επίπεδα: το σαλόνι, με ένα μεγάλο ξύλινο κιόσκι, την εσωτερική αυλή και μία όμορφη ταράτσα, από όπου, όταν ανοίγει, μπορεί κανείς να απολαύσει ένα εντυπωσιακό τοπίο. Πέτρα και ξύλο στη διακόσμηση, αντανακλούν την πίστη στην παράδοση, μέσω της τοπικής αρχιτεκτονικής.

zacho9.jpg

Η παράδοση στη γαστρονομία, εξάλλου, είναι το σήμα κατατεθέν του εστιατορίου «Ο Ζάχος». Σε αυτή βασίζεται όλη η φιλοσοφία της λειτουργίας του εδώ κι 62 χρόνια και σε μαγειρικές και σούβλες με κρεατικά ντόπια και μη, ιδανικά για κάθε λάτρη της κρεατοφαγίας και των λουκούλιων γευμάτων, των γεύσεων που μένουν για καιρό παρακαταθήκη, στο γευστικό θυμικό.

zacho10.jpg
zacho11.jpg

Ποιότητα, αφοσίωση και θετική ενέργεια του κόσμου

Ο κόσμος πολύς κι από κάθε γωνιά της Ελλάδας κι εκτός αυτής, ενώ δεν είναι λίγοι οι πελάτες, που επιλέγουν το «Ζάχο» σταθερά, για 25 ή 30 έτη.

Γιατί; Επειδή τα γεύματα στο εστιατόριο «Ο Ζάχος», ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και για το ότι είναι αποκλειστικά χειροποίητα, φρέσκα, βασισμένα σε σταθερές παραδοσιακές γεύσεις, χωρίς φανφάρες και υπερβολές. Τα κρέατα τα αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος, την υπόλοιπη κουζίνα σε μεγάλο βαθμό η κα Μαρία κι έτσι συνεχίζουν, καθημερινά, με δέσμευση στην αμέριστη φροντίδα και στην άριστη εξυπηρέτηση.

zacho12.jpg

Νέα στοιχεία εισάγονται κάθε τόσο, που συμβάλουν στο να θέλει, ο καθένας, να ξαναπάει, τόσο για τη φιλοξενία, όσο και για τις χορταστικές μερίδες. Η ποιότητα, η αφοσίωση και η θετική ενέργεια του κόσμου, είναι τα τρία βασικά συστατικά της επιτυχίας.

Πρωτοκαθεδρία οι σούβλες

Την πρωτοκαθεδρία στις επιλογές του μενού, έχουν οι σούβλες, με τις επιλογές να είναι πολλές και πάντα καλοψημένες. Χειροποίητο κοκορέτσι κι αρνί, χοιρινό κοντοσούβλι και κοντοσούβλι από κοτόπουλο, είναι κάποιες από τις επιλογές σας.

zacho13.jpg

Ξεχωρίζουν πραγματικά το εξαιρετικό κεφτεδάκι κι άλλα προϊόντα από μαύρο χοίρο -στα οποία θα βρείτε μεγάλη ποικιλία- το κρέας από ελληνικά μοσχάρια ωρίμανσης και η ποικιλία σε κοπές, όπως μπριζόλες Tomahawk, rib eye ή T-bone, ενώ το μενού περιλαμβάνει, επίσης, διάφορα κρεατικά της ώρας.

zacho14.jpg

Καλοκαίρι στο τραπέζι σας

Από εκεί και πέρα, το μενού είναι κατ’ εξοχήν καλοκαιρινό, αφού το κατάστημα λειτουργεί εποχιακά, από Απρίλη έως Οκτώβρη.

Είτε πρόκειται για αλοιφές, είτε ορεκτικά, όπως οι κασεροκροκέτες ή οι ψητές μελιτζάνες, είτε για σαλάτες με νόστιμα μυρωδικά, όλα παρασκευάζονται επί τόπου, στην κουζίνα του καταστήματος κι αποτελούνται πάντα από φρέσκα υλικά της περιοχής, με ένα αποτέλεσμα, εξαιρετικό. Το ελαιόλαδο που θα γευτείτε στα πιάτα, είναι ιδιοπαραγωγής των ιδιοκτητών, από δικό τους ελαιώνα. Κάθε μερίδα αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο, συνοδευόμενη από σαλάτα ταμπουλέ και πατάτες φούρνου.

zacho15.jpg

Η κάβα περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες και κρασιά, για κάθε γούστο και βαλάντιο.

Γεύματα για όλους

Χάρη στο αυστηρό πρωτόκολλο καθαριότητας της κουζίνας του εστιατορίου, κάθε είδος στην κουζίνα τηγανίζεται σε διαφορετικό λάδι κι έτσι αποφεύγεται η πιθανότητα να βγει στα τραπέζια, κάποιο πιάτο που δεν θα διαθέτει τα υψηλά standards όλων των πιάτων του μενού του, ενώ στο τηγάνισμα μπορεί να προσαρμοστεί και σε οποιεσδήποτε επιθυμίες ή διατροφές ανάγκες.

zacho16.jpg
zacho17.jpg

Για το λόγο αυτό είναι ιδιαίτερα φιλικό για vegans, vegetarians και για οποιονδήποτε έχει κάποια διατροφική ιδιαιτερότητα, αλλεργία ή ειδική προτίμηση και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές κι από τα λίγα μαγαζιά της περιοχής, που προσφέρουν φαγητό σε ανθρώπους με τη νόσο κοιλιοκάκη.

Σχέδια για νέο κατάστημα; Μόλις άνοιξε!

Όταν κάτι είναι τόσο επιτυχημένο, σπάνια μένει στάσιμο. Στην περίπτωση του εστιατορίου «Ο Ζάχος», η «επέκταση» ήρθε μέσα από τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος, στη γειτονική Κρυοπηγή. Πρόκειται για τη Χασαποταβέρνα «Σούβλας Γη», που άνοιξε μέσα στο Μάιο του 2024 κι έχει ήδη κερδίσει την προτίμηση πολλών καλοφαγάδων και λάτρεων του κρέατος, που εδώ θα βρουν ό,τι καλύτερο μπορεί να δοκιμάσει κανείς σε σούβλες και ψητά.

Αν βρεθείτε, λοιπόν, προς την ορεινή Χαλκιδική ή κι εάν παραθερίζετε σε κάποια από τις παραλίες της, κάντε μία βόλτα μέχρι το ορεινό Κασσανδρηνό, τη δροσιά και την πλούσια βλάστησή του και το εστιατόριο «Ο Ζάχος». Αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό για γεύμα στην ορεινή Χαλκιδική, λίγα λεπτά μόνο από την παραλία της Φούρκας και λίγο πιο επάνω από το Πολύχρονο. Ιδανικό προορισμό, για ένα γεύμα που θα σας μείνει αξέχαστο!

zacho18.jpg

Tip 1: Καθώς μέσα στο καλοκαίρι η κίνηση στο εστιατόριο αυξάνεται, είναι καλό να κάνετε πρώτα κράτηση.

Tip 2: Οι ώρες λειτουργίας της κουζίνας είναι από τις 13.30 έως και τις 23.00 και το ωράριο λειτουργίας ανανεώνεται συχνά στη Google.

Tip 3: Ό,τι πάρετε, μπορείτε να το δοκιμάσετε είτε επί τόπου, είτε παίρνοντάς το πακέτο.

zacho19.jpg


Διεύθυνση: Κασσανδρηνό, Χαλκιδική

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23740 42390, 6974193190

Facebook


Στο ορεινό Κασσανδρηνό, στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής, σε ένα σημείο δροσερό και με υπέροχη θέα, στο εστιατόριο ο «Ζάχος», σερβίρουν κάποια από τα καλύτερα κρεατικά σε σούβλα και κρατούν ψηλά τον πήχη της ποιότητας, χάρη στην εμπειρία στην τέχνη του ψησίματος στα κάρβουνα. Μία επιχείρηση 62 ετών, τρεις γενιές διαδοχικά στο τιμόνι – και μία τέταρτη, πιο πριν, από την οποία πήρε το όνομά της το εστιατόριο – είναι άρρηκτα συνυφασμένα με τη γαστρονομία της περιοχής, που βασίζεται κατ’ εξοχήν στα εκλεκτά κρεατικά και σε κάθε είδους γεύση, που θέλετε να έχετε στο τραπέζι σας!

zacho2.jpg

Στο ορεινό Κασσανδρηνό, στο εστιατόριο «Ο Ζάχος», όλα ξεκίνησαν από το 1962, όταν ο παππούς του σημερινού ιδιοκτήτη, Γιώργος Μαθέας, άνοιξε το πρώτο καφενείο του χωριού, δίνοντάς του το όνομα του δικού του πατέρα, Ζάχου. Ήταν η εποχή που το Κασσανδρηνό ήκμαζε από το εμπόριο των γεωργικών προϊόντων κι ο καφενές έγινε το στέκι του χωριού, προσφέροντας, τότε, μεζέδες από κρέας - σε αντίθεση με όλα τα παραθαλάσσια ταβερνάκια της ευρύτερης περιοχής, που εντρυφούσαν στην ψαροφαγία. Το καφενείο, έγινε πόλος έλξης για τους κρεατοφάγους.

Το 1994, ο γιος του αρχικού ιδιοκτήτη, Ζάχος, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία, έκαναν μία ριζική αλλαγή στο μενού και πλέον, η ποικιλία στις σούβλες, έγινε ο λόγος που, ενώ δεν υπήρχαν ταμπέλες για το χωριό, ο κόσμος ανέβαινε έως εκεί, για να απολαύσει λαχταριστό κρέας, σε ένα κατάστημα που είχε ήδη μεγαλώσει κι επεκταθεί.

zacho3.jpg
zacho4.jpg

Τα «σκήπτρα» στο κοκορέτσι

Έτσι λειτουργεί και σήμερα το εστιατόριο «Ο Ζάχος», πασίγνωστο, πλέον, για τις λαχταριστές του σούβλες, στις οποίες η οικογένεια έχει αναπτύξει μαεστρία, όλα αυτά τα χρόνια. Και τα δύο παιδιά τους, βοηθούν από μικρά στην κουζίνα.

zacho5.jpg

Στο «τιμόνι» είναι πλέον ο μικρότερος γιος, Γιώργος Μαθέας, που βοηθούσε στο χώρο από το 2010 κι ανέλαβε την ψησταριά, από το 2018, ξεκινώντας ένα ταξίδι με την προσθήκη των κοπών του μοσχαριού, που τότε δεν ήταν, ακόμη, τόσο διαδεδομένες. Έχοντας την επιχείρηση στο όνομά του από το 2020 και κρατώντας μέχρι και σήμερα τα σκήπτρα για το καλύτερο κοκορέτσι – πρώτη επιλογή για τους λάτρεις του κρέατος – συνεχίζει σταθερά να προσφέρει εξαιρετικές γαστρονομικές επιλογές, μαζί με τη μητέρα του, Μαρία και το έμπειρο προσωπικό του καταστήματος.

zacho6.jpg

Το εστιατόριο «Ο Ζάχος» συνεχίζει να προσελκύει πελάτες από όλον τον κόσμο, που φτάνουν ως εδώ για τις ξεχωριστές και φημισμένες σούβλες κάθε είδους, τη δροσιά και τη θέα κι εν γένει για το παραδοσιακό φαγητό, σε ένα μενού, όπου το κρέας είναι ο «βασιλιάς». Το αρχικό καφενείο του χωριού, έχει εξελιχθεί, σήμερα, σε ένα πλήρες εστιατόριο, με 220 καθίσματα, από το οποίο έχουν περάσει πολιτικοί, καλλιτέχνες, αθλητές, κ.ά. κι έχει γίνει βασικός προορισμός για όσους φτάνουν μέχρι την Κασσάνδρα, ήδη από την εποχή που τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, δεν έκαναν καν διαφήμιση.

zacho7.jpg
zacho8.jpg

Πίστη στην παράδοση… παράδοση στη γαστρονομία

Το εστιατόριο λειτουργεί σε τρία επίπεδα: το σαλόνι, με ένα μεγάλο ξύλινο κιόσκι, την εσωτερική αυλή και μία όμορφη ταράτσα, από όπου, όταν ανοίγει, μπορεί κανείς να απολαύσει ένα εντυπωσιακό τοπίο. Πέτρα και ξύλο στη διακόσμηση, αντανακλούν την πίστη στην παράδοση, μέσω της τοπικής αρχιτεκτονικής.

zacho9.jpg

Η παράδοση στη γαστρονομία, εξάλλου, είναι το σήμα κατατεθέν του εστιατορίου «Ο Ζάχος». Σε αυτή βασίζεται όλη η φιλοσοφία της λειτουργίας του εδώ κι 62 χρόνια και σε μαγειρικές και σούβλες με κρεατικά ντόπια και μη, ιδανικά για κάθε λάτρη της κρεατοφαγίας και των λουκούλιων γευμάτων, των γεύσεων που μένουν για καιρό παρακαταθήκη, στο γευστικό θυμικό.

zacho10.jpg
zacho11.jpg

Ποιότητα, αφοσίωση και θετική ενέργεια του κόσμου

Ο κόσμος πολύς κι από κάθε γωνιά της Ελλάδας κι εκτός αυτής, ενώ δεν είναι λίγοι οι πελάτες, που επιλέγουν το «Ζάχο» σταθερά, για 25 ή 30 έτη.

Γιατί; Επειδή τα γεύματα στο εστιατόριο «Ο Ζάχος», ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και για το ότι είναι αποκλειστικά χειροποίητα, φρέσκα, βασισμένα σε σταθερές παραδοσιακές γεύσεις, χωρίς φανφάρες και υπερβολές. Τα κρέατα τα αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος, την υπόλοιπη κουζίνα σε μεγάλο βαθμό η κα Μαρία κι έτσι συνεχίζουν, καθημερινά, με δέσμευση στην αμέριστη φροντίδα και στην άριστη εξυπηρέτηση.

zacho12.jpg

Νέα στοιχεία εισάγονται κάθε τόσο, που συμβάλουν στο να θέλει, ο καθένας, να ξαναπάει, τόσο για τη φιλοξενία, όσο και για τις χορταστικές μερίδες. Η ποιότητα, η αφοσίωση και η θετική ενέργεια του κόσμου, είναι τα τρία βασικά συστατικά της επιτυχίας.

Πρωτοκαθεδρία οι σούβλες

Την πρωτοκαθεδρία στις επιλογές του μενού, έχουν οι σούβλες, με τις επιλογές να είναι πολλές και πάντα καλοψημένες. Χειροποίητο κοκορέτσι κι αρνί, χοιρινό κοντοσούβλι και κοντοσούβλι από κοτόπουλο, είναι κάποιες από τις επιλογές σας.

zacho13.jpg

Ξεχωρίζουν πραγματικά το εξαιρετικό κεφτεδάκι κι άλλα προϊόντα από μαύρο χοίρο -στα οποία θα βρείτε μεγάλη ποικιλία- το κρέας από ελληνικά μοσχάρια ωρίμανσης και η ποικιλία σε κοπές, όπως μπριζόλες Tomahawk, rib eye ή T-bone, ενώ το μενού περιλαμβάνει, επίσης, διάφορα κρεατικά της ώρας.

zacho14.jpg

Καλοκαίρι στο τραπέζι σας

Από εκεί και πέρα, το μενού είναι κατ’ εξοχήν καλοκαιρινό, αφού το κατάστημα λειτουργεί εποχιακά, από Απρίλη έως Οκτώβρη.

Είτε πρόκειται για αλοιφές, είτε ορεκτικά, όπως οι κασεροκροκέτες ή οι ψητές μελιτζάνες, είτε για σαλάτες με νόστιμα μυρωδικά, όλα παρασκευάζονται επί τόπου, στην κουζίνα του καταστήματος κι αποτελούνται πάντα από φρέσκα υλικά της περιοχής, με ένα αποτέλεσμα, εξαιρετικό. Το ελαιόλαδο που θα γευτείτε στα πιάτα, είναι ιδιοπαραγωγής των ιδιοκτητών, από δικό τους ελαιώνα. Κάθε μερίδα αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο, συνοδευόμενη από σαλάτα ταμπουλέ και πατάτες φούρνου.

zacho15.jpg

Η κάβα περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες και κρασιά, για κάθε γούστο και βαλάντιο.

Γεύματα για όλους

Χάρη στο αυστηρό πρωτόκολλο καθαριότητας της κουζίνας του εστιατορίου, κάθε είδος στην κουζίνα τηγανίζεται σε διαφορετικό λάδι κι έτσι αποφεύγεται η πιθανότητα να βγει στα τραπέζια, κάποιο πιάτο που δεν θα διαθέτει τα υψηλά standards όλων των πιάτων του μενού του, ενώ στο τηγάνισμα μπορεί να προσαρμοστεί και σε οποιεσδήποτε επιθυμίες ή διατροφές ανάγκες.

zacho16.jpg
zacho17.jpg

Για το λόγο αυτό είναι ιδιαίτερα φιλικό για vegans, vegetarians και για οποιονδήποτε έχει κάποια διατροφική ιδιαιτερότητα, αλλεργία ή ειδική προτίμηση και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές κι από τα λίγα μαγαζιά της περιοχής, που προσφέρουν φαγητό σε ανθρώπους με τη νόσο κοιλιοκάκη.

Σχέδια για νέο κατάστημα; Μόλις άνοιξε!

Όταν κάτι είναι τόσο επιτυχημένο, σπάνια μένει στάσιμο. Στην περίπτωση του εστιατορίου «Ο Ζάχος», η «επέκταση» ήρθε μέσα από τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος, στη γειτονική Κρυοπηγή. Πρόκειται για τη Χασαποταβέρνα «Σούβλας Γη», που άνοιξε μέσα στο Μάιο του 2024 κι έχει ήδη κερδίσει την προτίμηση πολλών καλοφαγάδων και λάτρεων του κρέατος, που εδώ θα βρουν ό,τι καλύτερο μπορεί να δοκιμάσει κανείς σε σούβλες και ψητά.

Αν βρεθείτε, λοιπόν, προς την ορεινή Χαλκιδική ή κι εάν παραθερίζετε σε κάποια από τις παραλίες της, κάντε μία βόλτα μέχρι το ορεινό Κασσανδρηνό, τη δροσιά και την πλούσια βλάστησή του και το εστιατόριο «Ο Ζάχος». Αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό για γεύμα στην ορεινή Χαλκιδική, λίγα λεπτά μόνο από την παραλία της Φούρκας και λίγο πιο επάνω από το Πολύχρονο. Ιδανικό προορισμό, για ένα γεύμα που θα σας μείνει αξέχαστο!

zacho18.jpg

Tip 1: Καθώς μέσα στο καλοκαίρι η κίνηση στο εστιατόριο αυξάνεται, είναι καλό να κάνετε πρώτα κράτηση.

Tip 2: Οι ώρες λειτουργίας της κουζίνας είναι από τις 13.30 έως και τις 23.00 και το ωράριο λειτουργίας ανανεώνεται συχνά στη Google.

Tip 3: Ό,τι πάρετε, μπορείτε να το δοκιμάσετε είτε επί τόπου, είτε παίρνοντάς το πακέτο.

zacho19.jpg


Διεύθυνση: Κασσανδρηνό, Χαλκιδική

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23740 42390, 6974193190

Facebook


ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία