Λόγια του Βαρδάρη

  • Συγχαρητήρια Μητσοτάκη για τον ΠΑΟΚ. ο «γουρλής» Σταϊκούρας και ο Αρειανός Νίκος Ταχιάος
    20/05/2024 12:05

    Συγχαρητήρια Μητσοτάκη για τον ΠΑΟΚ. ο «γουρλής» Σταϊκούρας και ο Αρειανός Νίκος Ταχιάος

    Με συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος άρχισε την ομιλία του ο πρωθυπουργός, στην εκδήλωση για την παρουσίαση της μελέτης ανάπτυξης του μετρό. Τα συγχαρητήρια του καλύφθηκαν από τα χειροκροτήματα του κοινού. Δεν άφησε ασχολίαστα και τα συγχαρητήρια του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, που είχε προηγηθεί στο βήμα, υπενθυμίζοντας ότι ο Χρήστος Σταϊκούρας είναι γνωστός οπαδός της ΑΕΚ. «Μας έφερες γούρι» του φώναξε μια κυρία από το κοινό. Για τους λίγους ή περισσότερους δυσαρεστημένους της χθεσινής βραδιάς υπάρχει μια ευκαιρία ακόμη, στον τελικό, είπε, με τον «βαμμένο» κιτρινόμαυρο οπαδό του ΑΡΗ υφυπουργό Υποδομών Νίκο Ταχιάου να χειροκροτά. Νωρίτερα και ο κ. Ταχιάος έκανε αντίστοιχο σχόλιο, παρουσιάζοντας τον χάρτη ανάπτυξης του μετρό, όπου πρώτη εμφανίστηκε η Τούμπα και έπειτα η Χαριλάου, λέγοντας ότι δεν ήταν μόνο γεωγραφικό το κριτήριο, αλλά μπορεί να είναι ενδεικτικό της σειράς των τίτλων που θα έρθουν στην πόλη.

    Ο πρωθυπουργός δήλωσε δικαιωμένος για την επιλογή διακοπής του πρωταθλήματος και της επιβολής των καμερών, λέγοντας ότι πλέον προσομοιάζει με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

    O Κυριάκος Μητσοτάκης είχε και μια καλή κουβέντα και για τους φίλους του Άρη. Κι αν κάποιοι αισθάνονται στεναχωρημένοι, «υπάρχει και το κύπελλο», είπε για να εισπράξει και δεύτερο θερμός χειροκρότημα.