Λόγια του Βαρδάρη

  • Συγκίνηση για τη επιστροφή των νεογνών στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
    24/08/2023 14:12

    Συγκίνηση για τη επιστροφή των νεογνών στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

    Το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης που είχε εκκενωθεί για προληπτικούς λόγους σταδιακά μπαίνει και πάλι σε λειτουργία μετά την αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς. Το βράδι της εκκένωσης τα νεογνά ήταν τα πρώτα που απομακρύνθηκαν.

    Σήμερα ήταν τα πρώτα που επέστρεψαν στη μονάδα, του νοσοκομείου, με τον επικεφαλής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρη Τσαλικάκη να εκφράζει τη συγκίνησή του, με μια ανάρτησή του στσ μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    «Είναι ωραίο να επιστρέφεις στο σπίτι με ασφαλεια!! Ήταν οι πρώτοι μας ασθενείς που αποχώρησαν εκείνο το βράδυ, είναι οι πρώτοι μας ασθενείς που επέστεψαν σήμερα νωρις το πρωί. Το κλάμα τους στην μοναδα ότι πιο όμορφο άκουσα τις τελευταίες μέρες. Τα Νεογνα μαζί με την Διευθύντρια του ΕΣΥ, της μονάδας εντατικής νοσηλείας νεογνών κ. Σπανοπούλου (που ήταν μαζί με την ιατρό Νεογνολόγο κ.Καραφώτη και τους νοσηλευτές απο τα ξημερώματα της Δευτέρας μέχρι και σήμερα διπλα στα νεογνά) είναι πίσω στη Αλεξανδρούπολη. Ευχαριστούμε το ΓΝ Καβάλας για την φιλοξενία και την φροντίδα. Εύχομαι σύντομα τα μωρά να βρεθούν στην αγκαλιά της μητέρας τους. Με τι λόγια να εκφράσεις ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους όσους μόχθησαν; Το αποτέλεσμα είναι η μεγάλη αποζημίωση» ανέφερε.