Λόγια του Βαρδάρη

  • Συνάντηση Άννας Διαμαντοπούλου - Στέλιου Αγγελούδη
    05/09/2024 13:36

    Συνάντηση Άννας Διαμαντοπούλου - Στέλιου Αγγελούδη

    Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα η Άννα Διαμαντοπούλου, στο πλαίσιο των περιοδειών της ανά την Ελλάδα, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 6ης Οκτωβρίου στο ΠΑΣΟΚ. Η πρώην Επίτροπος και πρώην υπουργός βρέθηκε αρχικά στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης όπου πήγε κατευθείαν από το αεροδρόμιο. Μάλιστα, επειδή η πτήση της είχε καθυστέρηση, μετέβη στο δημαρχείο με μηχανή. Εκεί είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη, με τον οποίο γνωρίζονται φυσικά πολύ καλά από τα χρόνια που το ΠΑΣΟΚ μεσουρανούσε στο πολιτικό στερέωμα. 

    Στη συνέχεια η Άννα Διαμαντοπούλου κινήθηκε ανατολικά, στη Θέρμη όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Θεόδωρο Παπαδόπουλο ο οποίος φαίνεται ότι στηρίζει την υποψηφιότητά της. Στο δημαρχείο ήταν αντιδήμαρχοι (Τσολάκης, Γκιζάρης, Αποστόλου, Μωραΐτης), τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Πινακίδης, ο Χρόνης Μακρίδης, η γενική γραμματέας του δήμου Εύη Λάππα κ.ά. Στο δημαρχείο βρέθηκε για λίγο και ο πρώην υπουργός Βασίλης Γερανίδης ο οποίος χαιρέτησε τη Διαμαντοπούλου, αν και είναι γνωστό ότι ο ίδιος είναι κοντά στον Παύλο Γερουλάνο. Μετά το δημαρχείο η Διαμαντοπούλου, συνοδευόμενη από τον δήμαρχο έκανε μια γύρα στα καφέ της πλατείας της Θέρμης όπου συνομίλησε και κόσμο.

    456956914-1548304842752994-2922274394026147902-n.jpg


    Μετά τη Θέρμη η Άννα θα μεταβεί στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο και το απόγευμα θα συναντήσει σε αίθουσα του «Ι. Βελλίδης» μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά της. Τις επόμενες ημέρες θα περιοδεύσει σε νομούς της Βόρειας Ελλάδας και συγκεκριμένα σε Κιλκίς, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Ροδόπη και Έβρο.