Λόγια του Βαρδάρη

  • Τα «πηγαδάκια» της… εξέδρας των επισήμων
    28/10/2021 12:28

    Τα «πηγαδάκια» της… εξέδρας των επισήμων

    Πολλά και διαφορά ήταν τα πολιτικά «πηγαδάκια» στην εξέδρα των επισήμων λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Από τις πρώτες στην εξέδρα έφτασε η βουλευτής της ΝΔ, Έλενα Ράπτη αλλά και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονόπουλος.

    rapti-kouvelas.jpg

    Ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιώτοπουλος είχε έναν εγκάρδιο χαιρετισμό με τον πρώην υπουργό και πρώην Γιώργο Ορφανό. Συνοδευόμενος από την σύζυγο του Ελεάννα και τα δυο τους παιδάκια έφτασε στον χώρο της παρέλασης ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. 

    tzitzi-eleanna.jpg

    Ο δήμαρχος Θεσσαλονικης Κωνσταντίνος Ζέρβας μαζί με την Βούλα Πατουλίδου, ντυμένη στα λευκά, τον βουλευτή της ΝΔ Στράτο Σιμόπουλο και τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο έστησαν ένα γρήγορο «πηγαδάκι».

    simopoulos-patoulidoy-zervas-gamelos.jpg
    kastanidis.jpg

    Παρών και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και διεκδικητής της αρχηγίας του κόμματος Χάρης Καστανίδης, ενώ η βουλευτής της ΝΔ Άννα Ευθυμίου παρακολούθησε την παρέλαση μαζί με τον μεγάλο της γιο.

    xardalias.jpg

     Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, όπως και η πρώην υφυπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

    anthimos.jpg
    kalafatis.jpg
    orfanos.jpg
    xristofoulakis.jpg


    Το Κίνημα Αλλαγής εκπροσώπησε ο Γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης.