Λόγια του Βαρδάρη

  • Τα «πηγαδάκια» του ΣΥΡΙΖΑ και το... κότσι
    31/10/2022 13:09

    Τα «πηγαδάκια» του ΣΥΡΙΖΑ και το... κότσι

    Ένα... ενδιαφέρον τραπέζι «στρώθηκε» το περασμένο Σάββατο στο Μεταξουργείο στο περιθώριο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.

    Το μενού φυσικά περιλάμβανε την... «Ομπρέλα» που άνοιξε ξανά κατά τη διάρκεια των εργασιών της συνεδρίασης και τυχόν διαφωνίες με την πλειοψηφία. Στο τραπέζι, μάθαμε πως κάθισαν οι: Κατερίνα Νοτοπούλου, Χρήστος Σπίρτζης, Αριστείδης Μπαλτάς, Νίκος Παππάς, Γιάννης Μουζάλας, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιάννης Μπαλάφας, Μήτσος Δημητριάδης εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος, η αδερφή του Αλέξη Τσίπρα, Ζανέτ Τσίπρα κ.α, ενώ έκανε κι ένα πέρασμα και ο Κώστας Ζαχαριάδης. Οι «σύντροφοι» μεταξύ τυρού και αχλαδιού συζητούσαν για όσα έγιναν την πρώτη ημέρα των εργασιών και προετοιμάζονταν για την επομένη.

    Το μαγαζί, μαθαίνουμε ότι το πρότεινε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος ο οποίος γνωρίζει τα λημέρια της περιοχής, αφού ήταν στέκι της ΔΗΜΑΡ. Από όσο πληροφορείται η στήλη εκείνο που σχολιάστηκε θετικά από όλους είναι η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, το κότσι.