Χαλκιδική Food & Drink

Ταβέρνα - Ο Χρόνης στη Φούρκα: Παραδοσιακές σούβλες στα καλύτερα τους

Σε έναν όμορφο χώρο, με θέα το πευκοδάσος

 22/06/2024 14:00

Ταβέρνα - Ο Χρόνης στη Φούρκα: Παραδοσιακές σούβλες στα καλύτερα τους

Για περισσότερα από 30 χρόνια η παραδοσιακή ταβέρνα «Ο Χρόνης» εντυπωσιάζει και ενθουσιάζει όσους την επισκέπτονται με τα άριστα ψημένα κρεατικά, με πρωταγωνιστή τις σούβλες. Ήταν το 1990 όταν ξεκίνησε να λειτουργεί στην Φούρκα από τον πατέρα της οικογένειας και τα τελευταία χρόνια έχει περάσει πλέον στη δεύτερη γενιά, στα χέρια του γιου, Δημήτρη.

Σε έναν όμορφο χώρο, που λειτουργεί κυρίως το καλοκαίρι, με έναν κήπο μαγευτικό και θέα στο πευκοδάσος, η ταβέρνα «Ο Χρόνης» αποτελεί πλέον συνώνυμο της καλής και ποιοτικής κουζίνας σε ό,τι αφορά το κρέας.

chronis2.jpg
chronis3.jpg

Αφού απολαύσετε το μπάνιο σας στην παραλία της Φούρκας, μπορείτε να ανηφορίσετε ψηλότερα -μόλις 3 χιλιόμετρα από την παραλία- στο χωριό της περιοχής, που αποτελεί ένα στολίδι αρχιτεκτονικής και παράδοσης. Πάνω στο βουνό, αγκαλιασμένο από πευκοδάσος, με όμορφα, παραδοσιακά διατηρητέα αρχοντικά, είναι μία εξαιρετική επιλογή για φαγητό και βόλτα μετά τη θάλασσα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η περιοχή αποτελεί κι έναν από τους πιο τουριστικούς προορισμούς της περιοχής της Κασσάνδρας.

chronis4.jpg

Σούβλες και της ώρας

Στην ταβέρνα «Ο Χρόνης» λοιπόν παραδοσιακά θα απολαύσετε κρεατικά στη σούβλα και στη σχάρα ψημένα με μαεστρία, αφού η εμπειρία χρόνων εγγυάται το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Από τότε που τα ηνία έχει αναλάβει ο Δημήτρης, ως νέο… αίμα, εξέλιξε κι άλλο ό,τι όμορφο είχε δημιουργήσει ο πατέρας του, εμπλουτίζοντας τις επιλογές σε κρεατικά σούβλας, τα οποία πλέον αποτελούν σήμα κατατεθέν της γραφικής αυτής ταβέρνας. Αν για κάτι γίνεται ντόρος τα τελευταία χρόνια στον «Χρόνη» είναι οι σούβλες του που γίνονται ανάρπαστες.

chronis5.jpg
chronis6.jpg
chronis7.jpg

Αρνί, κοκορέτσι, κοντοσούβλι χοιρινό και κοτόπουλο, μπριζόλα και πανσέτα μπαίνουν καθημερινά στις σούβλες του «Χρόνη» και σιγοψήνονται προς τέρψη της όρεξής σας μετά τη θάλασσα και όχι μόνο.

chronis8.jpg
chronis9.jpg
chronis10.jpg

Εκεί, κάτω από τις πλατανομουριές, στη δροσιά του κήπου, θα ευχαριστηθείτε ψητά κρεατικά, όχι μόνο σούβλας, αλλά και της ώρας. Μπριζόλες, μπιφτέκια ζουμερά και σουτζουκάκια μερακλίδικα, παϊδάκια, λουκάνικα και κοτόπουλο, ψήνονται στα κάρβουνα και σερβίρονται με χρυσοτηγανισμένες πατάτες.

Η ταβέρνα «Ο Χρόνης» ειδικεύεται χρόνια στο κρέας κι αυτό είναι που την κάνει να έχει συγκεκριμένη ταυτότητα και φυσικά αναγνώριση από τους πελάτες της χρόνια τώρα.

chronis12.jpg
chronis11.jpg

Ωστόσο, πέρα από τα υποδειγματικά ψημένα κρεατικά, στο μενού θα βρείτε και τα απαραίτητα συνοδευτικά. Παραδοσιακά ορεκτικά, τόσα όσα ώστε να πλαισιώσετε το γεύμα σας με τα πλέον απαραίτητα.

Πατάτες τηγανητές, τζατζίκι χειροποίητο, μελιτζάνα και πιπεριά Φλωρίνης ψητές στα κάρβουνα. Φυσικά, μην παραλείψετε και μία δροσερή φρεσκοκομμένη σαλάτα.

chronis13.jpg
chronis14.jpg

Το μυστικό πίσω από τις ωραίες γεύσεις είναι φυσικά τα άριστα υλικά, καθώς οι πρώτες ύλες επιλέγονται προσεχτικά και αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

chronis15.jpg
chronis16.jpg

Οι πελάτες του «Χρόνη» εμπιστεύονται χρόνια την ταβέρνα κι έτσι είναι σταθεροί, ενώ όσοι νέοι την επισκεφθούν είναι βέβαιο ότι θα γίνουν θαμώνες. Η εμπιστοσύνη στην ποιότητα των υλικών, αλλά και στο γευστικό αποτέλεσμα είναι αυτά που κάνουν τον κόσμο να επιστρέφει ξανά στον «Χρόνη».

chronis17.jpg
chronis18.jpg
chronis19.jpg


Διεύθυνση: Φούρκα, Χαλκιδική

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23740 41080

Facebook




Για περισσότερα από 30 χρόνια η παραδοσιακή ταβέρνα «Ο Χρόνης» εντυπωσιάζει και ενθουσιάζει όσους την επισκέπτονται με τα άριστα ψημένα κρεατικά, με πρωταγωνιστή τις σούβλες. Ήταν το 1990 όταν ξεκίνησε να λειτουργεί στην Φούρκα από τον πατέρα της οικογένειας και τα τελευταία χρόνια έχει περάσει πλέον στη δεύτερη γενιά, στα χέρια του γιου, Δημήτρη.

Σε έναν όμορφο χώρο, που λειτουργεί κυρίως το καλοκαίρι, με έναν κήπο μαγευτικό και θέα στο πευκοδάσος, η ταβέρνα «Ο Χρόνης» αποτελεί πλέον συνώνυμο της καλής και ποιοτικής κουζίνας σε ό,τι αφορά το κρέας.

chronis2.jpg
chronis3.jpg

Αφού απολαύσετε το μπάνιο σας στην παραλία της Φούρκας, μπορείτε να ανηφορίσετε ψηλότερα -μόλις 3 χιλιόμετρα από την παραλία- στο χωριό της περιοχής, που αποτελεί ένα στολίδι αρχιτεκτονικής και παράδοσης. Πάνω στο βουνό, αγκαλιασμένο από πευκοδάσος, με όμορφα, παραδοσιακά διατηρητέα αρχοντικά, είναι μία εξαιρετική επιλογή για φαγητό και βόλτα μετά τη θάλασσα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η περιοχή αποτελεί κι έναν από τους πιο τουριστικούς προορισμούς της περιοχής της Κασσάνδρας.

chronis4.jpg

Σούβλες και της ώρας

Στην ταβέρνα «Ο Χρόνης» λοιπόν παραδοσιακά θα απολαύσετε κρεατικά στη σούβλα και στη σχάρα ψημένα με μαεστρία, αφού η εμπειρία χρόνων εγγυάται το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Από τότε που τα ηνία έχει αναλάβει ο Δημήτρης, ως νέο… αίμα, εξέλιξε κι άλλο ό,τι όμορφο είχε δημιουργήσει ο πατέρας του, εμπλουτίζοντας τις επιλογές σε κρεατικά σούβλας, τα οποία πλέον αποτελούν σήμα κατατεθέν της γραφικής αυτής ταβέρνας. Αν για κάτι γίνεται ντόρος τα τελευταία χρόνια στον «Χρόνη» είναι οι σούβλες του που γίνονται ανάρπαστες.

chronis5.jpg
chronis6.jpg
chronis7.jpg

Αρνί, κοκορέτσι, κοντοσούβλι χοιρινό και κοτόπουλο, μπριζόλα και πανσέτα μπαίνουν καθημερινά στις σούβλες του «Χρόνη» και σιγοψήνονται προς τέρψη της όρεξής σας μετά τη θάλασσα και όχι μόνο.

chronis8.jpg
chronis9.jpg
chronis10.jpg

Εκεί, κάτω από τις πλατανομουριές, στη δροσιά του κήπου, θα ευχαριστηθείτε ψητά κρεατικά, όχι μόνο σούβλας, αλλά και της ώρας. Μπριζόλες, μπιφτέκια ζουμερά και σουτζουκάκια μερακλίδικα, παϊδάκια, λουκάνικα και κοτόπουλο, ψήνονται στα κάρβουνα και σερβίρονται με χρυσοτηγανισμένες πατάτες.

Η ταβέρνα «Ο Χρόνης» ειδικεύεται χρόνια στο κρέας κι αυτό είναι που την κάνει να έχει συγκεκριμένη ταυτότητα και φυσικά αναγνώριση από τους πελάτες της χρόνια τώρα.

chronis12.jpg
chronis11.jpg

Ωστόσο, πέρα από τα υποδειγματικά ψημένα κρεατικά, στο μενού θα βρείτε και τα απαραίτητα συνοδευτικά. Παραδοσιακά ορεκτικά, τόσα όσα ώστε να πλαισιώσετε το γεύμα σας με τα πλέον απαραίτητα.

Πατάτες τηγανητές, τζατζίκι χειροποίητο, μελιτζάνα και πιπεριά Φλωρίνης ψητές στα κάρβουνα. Φυσικά, μην παραλείψετε και μία δροσερή φρεσκοκομμένη σαλάτα.

chronis13.jpg
chronis14.jpg

Το μυστικό πίσω από τις ωραίες γεύσεις είναι φυσικά τα άριστα υλικά, καθώς οι πρώτες ύλες επιλέγονται προσεχτικά και αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

chronis15.jpg
chronis16.jpg

Οι πελάτες του «Χρόνη» εμπιστεύονται χρόνια την ταβέρνα κι έτσι είναι σταθεροί, ενώ όσοι νέοι την επισκεφθούν είναι βέβαιο ότι θα γίνουν θαμώνες. Η εμπιστοσύνη στην ποιότητα των υλικών, αλλά και στο γευστικό αποτέλεσμα είναι αυτά που κάνουν τον κόσμο να επιστρέφει ξανά στον «Χρόνη».

chronis17.jpg
chronis18.jpg
chronis19.jpg


Διεύθυνση: Φούρκα, Χαλκιδική

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23740 41080

Facebook




ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία