Λόγια του Βαρδάρη

  • Τέσσερις υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ έκαναν στάση στη Θεσσαλονίκη για τις εκλογές του… ΤΕΕ (φωτ.)
    14/05/2024 21:19

    Τέσσερις υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ έκαναν στάση στη Θεσσαλονίκη για τις εκλογές του… ΤΕΕ (φωτ.)

    Τέσσερις υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, μηχανικοί στο επάγγελμα άφησαν για λίγο την… προεκλογική εκστρατεία τους και το τρέξιμο των εκλογών κι έκαναν μια στάση στο ΤΕΕ- Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσουν για το ρόλο των μηχανικών στην Ευρώπη.

    Ο λόγος για τους Γιάννη Μανιάτη, τοπογράφο Μηχανικό, Καθηγητή Πανεπιστημίου Πειραιά και πρώην Υπουργό Περιβάλλοντος, την Όλγα Μαρκογιαννάκη, πολιτικό Μηχανικό, Μέλος ΠΣ ΠΑΣΟΚ, τον Γιώργο Τσούμα, Μηχανικό Χωροταξίας & Πολεοδομίας, Μέλος ΠΣ ΠΑΣΟΚ και την Κατερίνα Πλέσια - Ευσταθοπούλου, Πολιτικό Μηχανικό & Μηχανικό Περιβάλλοντος που μίλησαν στην κεντρική εκδήλωση της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών» στη Θεσσαλονίκη ενόψει των εκλογών στο ΤΕΕ την Κυριακή 19 Μαΐου.

    Η εκδήλωση έγινε στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ στη Θεσσαλονίκη και είχε θέμα το ρόλο των μηχανικών στην Ευρώπη, τις σύγχρονες προκλήσεις και τις προοπτικές.

    Στην εκδήλωση μίλησε και ο επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Μήλης.

    Στην έναρξη της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Βόρειου Τομέα της Αθήνας και στελέχους του κόμματος και της ΠΑΣΠ Χάρη Μπελτεγρή που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

    ypopsifioi-evrovouleytes-pasok-thessaloniki-3.jpg
    ypopsifioi-evrovouleytes-pasok-thessaloniki-4.jpg
    ypopsifioi-evrovouleytes-pasok-thessaloniki-2.jpg
    ypopsifioi-evrovouleytes-pasok-thessaloniki.jpg