Θεσσαλονίκη: Το «The Comic Con 9» προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ποικίλες δωρεάν δράσεις
Ξεκινά στην Αριστοτέλους, τη Νέα Παραλία και το Δημαρχείο, και συνεχίζεται στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και στο Περίπτερο 6 της ΔΕΘ-Helexpo
Οι αδειούχοι του Ιουλίου και οι εκδρομείς του Σαββατοκύριακου στενάζουν καθ' οδόν
- Newsroom
Ξεκίνησε η έξοδος για το Σαββατοκύριακο αλλά και οι πρώτοι αδειούχοι του Ιουλίου. Οι Θεσσαλονικείς ξεχύθηκαν στους δρόμους για τη Χαλκιδική και την Πιερία και η κίνηση είναι αυξημένη.
Σε σημεία του οδικού δικτύου υπάρχει μποτιλιάρισμα (για διαφορετικούς λόγους) και οι οδηγοί επιστρατεύουν αποθέματα υπομονής για τη διέλευση από τα σημεία που έχουν επιβαρυνθεί.
Που παρατηρούνται προβλήματα
Σύμφωνα με το XalkidikiPolitiki αυτή την ώρα στο φανάρι-κόμβο Πολυγύρου-Γερακινής οι ταχύτητες είναι πολύ χαμηλές και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς, οι οποίοι αν μη τι άλλο υπομένουν να φθάσουν στον προορισμό τους.
Μποτιλιάρισμα άνευ προηγουμένου επικρατεί αυτήν την ώρα στο ύψος των Φλογητών με χιλιάδες οδηγούς να βρίσκονται σε σύγχυση και πανικό.
Συγκεκριμένα λόγω εκτέλεσης εργασιών που πραγματοποιούνται στην Μουδανιών η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας αυτή την ώρα είναι κλειστή με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα.
Από ότι φαίνεται οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με πολύ υπομονή για να καταφέρουν να κάνουν ένα μπανάκι στη Χαλκιδική.
Πιερία: Κίνηση και ουρές στα διόδια
Κίνηση που δημιουργεί ουρές στους σταθμούς διοδίων επικρατεί και στην Εθνική Οδό από τους εκδρομείς και τουρίστες που επιλέγουν τις ακτές της Πιερίας.
Την κατάσταση σε σημεία του δρόμου επιβαρύνουν και ορισμένα έργα που χρειάζεται να "κλείσουν" λωρίδες κυκλοφορίας.
Ξεκινά στην Αριστοτέλους, τη Νέα Παραλία και το Δημαρχείο, και συνεχίζεται στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και στο Περίπτερο 6 της ΔΕΘ-Helexpo
Η μετεγκατάσταση από την Αριστοτέλους, αναμενόταν να γίνει τον Φεβρουάριο και έπειτα δόθηκε νέα ημερομηνία για πριν το Πάσχα
Υποστήριξε πως η κόρη της τής χρωστούσε λεφτά και έκανε την καταγγελία για λόγους εκδίκησης
Καμία αύξηση στα τιμολόγια νερού το 2025 - Τα σχέδια της εταιρείας για αναβαθμίσεις δικτύων, μειώσεις ενεργειακού κόστους και χρήση τεχνητής νοημοσύνης - Πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την υδροδότηση της Θεσσαλονίκης