Θεσσαλονίκη: Χάλκινο μετάλλιο στην Ταϊβάν για την ομάδα της Ένωσης Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας
21/11/2024 22:50
21/11/2024 22:50
Το χάλκινο μετάλλιο στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Taipei International Culinary Challenge 2024» στην Ταϊβάν κέρδισε η επίσημη ομάδα της Ένωσης Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας, Culinary Team Greece. Στον διαγωνισμό, που διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες στην Ταϊπέι, συμμετείχαν οκτώ επιλεγμένες ομάδες από ισάριθμες χώρες από όλο τον κόσμο. Η ελληνική αποστολή είχε να παρουσιάσει ένα μενού τριών πιάτων. Το μενού με το οποίο διαγωνίστηκε και κέρδισε τη διάκριση είχε επιρροές από τη μακεδονική κουζίνα, επιδεικνύοντας στοιχεία από τη γαστρονομική κουλτούρα της Ελλάδας.
Τα μέλη της Culinary Team Greece που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ήταν οι: Team Captain Μαρίνος Χονδρολίδης, Pastry chef Αρχοντία Πασχαλίδου και Team member Άκης Ράγκος. «Η Culinary Team Greece επιδεικνύοντας επαγγελματισμό και ομαδικότητα κατάφερε, σε έναν υψηλών απαιτήσεων διαγωνισμό να διακριθεί, διαδίδοντας τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας διεθνώς» υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση.
Το χάλκινο μετάλλιο στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Taipei International Culinary Challenge 2024» στην Ταϊβάν κέρδισε η επίσημη ομάδα της Ένωσης Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας, Culinary Team Greece. Στον διαγωνισμό, που διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες στην Ταϊπέι, συμμετείχαν οκτώ επιλεγμένες ομάδες από ισάριθμες χώρες από όλο τον κόσμο. Η ελληνική αποστολή είχε να παρουσιάσει ένα μενού τριών πιάτων. Το μενού με το οποίο διαγωνίστηκε και κέρδισε τη διάκριση είχε επιρροές από τη μακεδονική κουζίνα, επιδεικνύοντας στοιχεία από τη γαστρονομική κουλτούρα της Ελλάδας.
Τα μέλη της Culinary Team Greece που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ήταν οι: Team Captain Μαρίνος Χονδρολίδης, Pastry chef Αρχοντία Πασχαλίδου και Team member Άκης Ράγκος. «Η Culinary Team Greece επιδεικνύοντας επαγγελματισμό και ομαδικότητα κατάφερε, σε έναν υψηλών απαιτήσεων διαγωνισμό να διακριθεί, διαδίδοντας τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας διεθνώς» υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση.
ΣΧΟΛΙΑ