Μπάσκετ: «Πέταξε» για Ισπανία ο ΠΑΟΚ - Καντσελιέρι: «Η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου» (βίντεο)
Οι δηλώσεις του Ιταλού προπονητή, του προέδρου Θανάση Χατζόπουλου και του αρχηγού Δημήτρη Κατσίβελη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Ο πολύπειρος τεχνικός έφτασε τα 900 ματς στη μεγάλη κατηγορία ως παίκτης και προπονητής
- Newsroom
Τους 900 αγώνες στη μεγάλη κατηγορία, ως παίκτης και προπονητής, έφτασε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Γιώργος Παράσχος, στο ματς με τον Ολυμπιακό, κάνοντας ένα απίθανο ρεκόρ.
Ντεμπούτο ως παίκτης είχε κάνει στις 17 Οκτωβρίου 1971 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ ως τεχνικός στις 8 Σεπτεμβρίου 1996, στον αγώνα Καβάλα - ΑΕΚ 1-1.
Η πρώτα πεντάδα σε συμμετοχές (με τους ρόλους παίκτη και προπονητή) έχει ως εξής:
1. Γιώργος Παράσχος 900
2. Ντούσαν Μπάγεβιτς 754
3. Νίκος Καραγεωργίου 725
4. Αντώνης Γεωργιάδης 638
5. Νίκος Αναστόπουλος 585.
Οι δηλώσεις του Ιταλού προπονητή, του προέδρου Θανάση Χατζόπουλου και του αρχηγού Δημήτρη Κατσίβελη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Οι προτάσεις του Betarades.gr για τους αγώνες της Τρίτης
Ο Αμερικανός αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς δεν ξέχασε τον Δικέφαλο και τους φιλάθλους του - Μπάρλοου: «Να πανηγυρίσουμε κι εμείς στις ΗΠΑ»
Η δεύτερη νίκη του Αυστραλού τον φέρνει στην πρώτη θέση του ατομικού πρωταθλήματος διατηρώντας όμως και την καλή εικόνα της ομάδας