Λόγια του Βαρδάρη

  • Το αστείο του Σιμόπουλου και η αντίδραση Μητσοτάκη
    09/04/2024 15:34

    Το αστείο του Σιμόπουλου και η αντίδραση Μητσοτάκη

    Την... τιμητική του είχε σήμερα, μαθαίνουμε, ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος στην συνάντηση που είχε μαζί με άλλους συναδέλφους του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην πλατεία Αριστοτέλους. 

    Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον κ. Μητσοτάκη ο Στράτος Σιμόπουλος έθεσε στον πρωθυπουργό το ζήτημα παραμονής του αντιτορπιλικού "Βέλος" στην Θεσσαλονίκη με τον ίδιο το βουλευτή να ανακοινώνει στην συνέχεια πως το αίτημα των Θεσσαλονικέων ικανοποιείται. 

    Μεταξύ άλλων, όταν η συζήτηση πήγε στον σταθμό του Μετρό στην Βενιζέλου ο κ. Σιμόπουλος είπε αστειευόμενος πως ο σταθμός θα πρέπει να μετονομαστεί σε "Βενιζέλου- Σιμόπουλου" εξαιτίας των ενεργειών του την περίοδο που ήταν ΓΓ με τον πρωθυπουργό να απαντά σύμφωνα με πληροφορίες πως θα πρέπει να μετονομαστεί σε... "Σιμόπουλου". 

    Όταν επιχειρηματίας της πλατείας Αριστοτέλους ανέφερε ότι μετά από παρέμβαση του "γαλάζιου" βουλευτή λύθηκε ένα ζήτημα της περιοχής τότε ο πρωθυπουργός φέρεται να είπε ότι σε λίγο θα ζητά ο κ. Σιμόπουλος και η πλατεία να πάρει το όνομά του.