Το «Χάλαρο» στη Σοφούλη, ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης (βίντεο)
13/10/2022 14:00
13/10/2022 14:00
Το «Χάλαρο» είναι, πλέον, ένα ιστορικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, που κλείνει φέτος 30 χρόνια επιτυχούς διαδρομής στο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.
Έχοντας ανοίξει το 1992 στα ανατολικά, στη Θεμιστοκλή Σοφούλη, με εξειδίκευση στα κοτόπουλα και στη συνέχεια, το 1996, με δεύτερο κατάστημα στην ίδια περιοχή, έχει εξελιχθεί πλέον σήμερα σε όλα τα επίπεδα – στην κουζίνα του, στο design του και στο service του – κι έχει καταφέρει να τοποθετηθεί στη συνείδηση του κόσμου μεταξύ των καλύτερων και ωραιότερων εστιατορίων της πόλης, συνεχίζοντας σταθερά να παρέχει γεύσεις εξαιρετικής ποιότητας, που έχουν πλέον επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες και που εσύ μπορείς να απολαύσεις καθημερινά, με μία μοναδική θέα στη θάλασσα, όλες τις ώρες της ημέρας.
Το «Xάλαρο», το ξέρουμε όλοι. Δεκαετίες τώρα, έχει φιλοξενήσει στα τραπέζια του από οικογένειες μέχρι διάσημους επισκέπτες της πόλης, πάντα με τις καλύτερες κριτικές, αφού από το τραπέζι σου θα φύγεις απόλυτα ευχαριστημένος.
Όταν πρωτοάνοιξε το «Χάλαρο», η εξειδίκευσή του ήταν σχεδόν αποκλειστικά στα πιάτα με βάση το κοτόπουλο. Σήμερα το μενού έχει διευρυνθεί κι εσύ μπορείς να επιλέξεις μέσα από μία ποικιλία εξαιρετικών πιάτων, prime κοπών, θαλασσινών γεύσεων και πιάτων ημέρας, που εναλλάσσονται διαρκώς, πάντα με βάση την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, με πινελιές Μεσογείου.
Στον κατάλογο θα βρεις από κοτόπουλο στήθος πανέ, γεμιστό με γραβιέρα Κρήτης και με συνοδεία πουρέ καρότου, φρέσκες παπαρδέλες curry με φιλετάκια κοτόπουλου ή κοτόπουλο chilly, μέχρι μοσχαράκι με ταλιατέλες και μοσχαρίσιο φιλέτο ή black angus burger, όλα τόσο ζουμερά, που θα σου μείνουν αξέχαστα ως γεύσεις.
Θα βρεις κυρίως προτάσεις στο grill, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία από συνοδευτικά και σαλάτες, για να εμπλουτίσεις κάθε σου γεύμα, με υλικά που πάντα ακολουθούν της εποχές κι εναλλάσσονται αντίστοιχα, όπως τα φθινοπωρινά πιάτα, που αρχίζουν πλέον να εμφανίζονται στο μενού.
Mία ευρεία λίστα από όλα τα κλασσικά ορεκτικά της ελληνικής κουζίνας, όπως μελιτζάνα γεμιστή, κολοκυθοκεφτέδες ή λαχανικά σχάρας, αλλά κι όλα τα εκλεκτά ελληνικά τυριά, όπως ταλαγάνι Μεσσηνίας, μανούρι Γρεβενών με σουσάμι και μέλι ή χαλούμι Κύπρου και οι αγαπημένες ελληνικές αλοιφές, όπως το τζατζίκι που εδώ φτιάχνουν με γιαούρτι Σαμαρίνας ή η χτυπητή, με τυρί Βερδικούσας, θα συμπληρώσουν το παζλ των γεύσεων στο τραπέζι σου.
Το ίδιο και οι δροσερές, ολόφρεσκες σαλάτες, πάντα με λαχανικά εποχής, που περιλαμβάνουν σχεδόν τα πάντα κι έναν εξαιρετικό συνδυασμό γεύσεων.
Στο «Χάλαρο» ξεχωρίζουν, επίσης, οι άφθονες προτάσεις σε pasta με συνδυασμούς κοτόπουλου, λαχανικών ή θαλασσινών.
Η κάβα στο «Χάλαρο» περιλαμβάνει πολλές προτάσεις σε κρασιά ελληνικών αμπελώνων, που θα ταιριάξουν ιδανικά με κάθε σου γεύμα, σε έναν χώρο όπου η φινέτσα συναντά την απλότητα και που ταιριάζει, κυριολεκτικά, σε κάθε κατηγορία επισκέπτη. Οι προτάσεις συμπληρώνονται από όλα τα ελληνικά αποστάγματα και ποτά, όπως ούζα, τσίπουρα ή μπύρες.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μπορείς να πιείς καφέ της επιλογής σου, χυμούς και ό,τι άλλο θελήσεις, σε κρύο ή ζεστό ρόφημα.
Eιδικά όσο ο καιρός το επιτρέπει ακόμη, μπορείς να απολαύσεις και τα εξαιρετικά cocktails του καταλόγου του «Χάλαρο», στο ανοιχτό μπαλκόνι του εστιατορίου, με θέα τη θάλασσα του Θερμαϊκού.
Σου το προτείνουμε, ανεπιφύλακτα. Δεν θα βρεις εύκολα, τέτοιο συνδυασμό σέρβις, ποιότητας στα γεύματα και θέας στη Θεσσαλονίκη!
Tip: Πέρα από παραγγελία μέσω της σελίδας του καταστήματος, μπορείς να έχεις ό,τι θέλεις με ένα «κλικ» μέσω της E-food.
VIDEO | «Χάλαρο» – Ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση καταστημάτων: Θεμιστοκλή Σοφούλη 75 & 71
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 423284
Το «Χάλαρο» είναι, πλέον, ένα ιστορικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, που κλείνει φέτος 30 χρόνια επιτυχούς διαδρομής στο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.
Έχοντας ανοίξει το 1992 στα ανατολικά, στη Θεμιστοκλή Σοφούλη, με εξειδίκευση στα κοτόπουλα και στη συνέχεια, το 1996, με δεύτερο κατάστημα στην ίδια περιοχή, έχει εξελιχθεί πλέον σήμερα σε όλα τα επίπεδα – στην κουζίνα του, στο design του και στο service του – κι έχει καταφέρει να τοποθετηθεί στη συνείδηση του κόσμου μεταξύ των καλύτερων και ωραιότερων εστιατορίων της πόλης, συνεχίζοντας σταθερά να παρέχει γεύσεις εξαιρετικής ποιότητας, που έχουν πλέον επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες και που εσύ μπορείς να απολαύσεις καθημερινά, με μία μοναδική θέα στη θάλασσα, όλες τις ώρες της ημέρας.
Το «Xάλαρο», το ξέρουμε όλοι. Δεκαετίες τώρα, έχει φιλοξενήσει στα τραπέζια του από οικογένειες μέχρι διάσημους επισκέπτες της πόλης, πάντα με τις καλύτερες κριτικές, αφού από το τραπέζι σου θα φύγεις απόλυτα ευχαριστημένος.
Όταν πρωτοάνοιξε το «Χάλαρο», η εξειδίκευσή του ήταν σχεδόν αποκλειστικά στα πιάτα με βάση το κοτόπουλο. Σήμερα το μενού έχει διευρυνθεί κι εσύ μπορείς να επιλέξεις μέσα από μία ποικιλία εξαιρετικών πιάτων, prime κοπών, θαλασσινών γεύσεων και πιάτων ημέρας, που εναλλάσσονται διαρκώς, πάντα με βάση την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, με πινελιές Μεσογείου.
Στον κατάλογο θα βρεις από κοτόπουλο στήθος πανέ, γεμιστό με γραβιέρα Κρήτης και με συνοδεία πουρέ καρότου, φρέσκες παπαρδέλες curry με φιλετάκια κοτόπουλου ή κοτόπουλο chilly, μέχρι μοσχαράκι με ταλιατέλες και μοσχαρίσιο φιλέτο ή black angus burger, όλα τόσο ζουμερά, που θα σου μείνουν αξέχαστα ως γεύσεις.
Θα βρεις κυρίως προτάσεις στο grill, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία από συνοδευτικά και σαλάτες, για να εμπλουτίσεις κάθε σου γεύμα, με υλικά που πάντα ακολουθούν της εποχές κι εναλλάσσονται αντίστοιχα, όπως τα φθινοπωρινά πιάτα, που αρχίζουν πλέον να εμφανίζονται στο μενού.
Mία ευρεία λίστα από όλα τα κλασσικά ορεκτικά της ελληνικής κουζίνας, όπως μελιτζάνα γεμιστή, κολοκυθοκεφτέδες ή λαχανικά σχάρας, αλλά κι όλα τα εκλεκτά ελληνικά τυριά, όπως ταλαγάνι Μεσσηνίας, μανούρι Γρεβενών με σουσάμι και μέλι ή χαλούμι Κύπρου και οι αγαπημένες ελληνικές αλοιφές, όπως το τζατζίκι που εδώ φτιάχνουν με γιαούρτι Σαμαρίνας ή η χτυπητή, με τυρί Βερδικούσας, θα συμπληρώσουν το παζλ των γεύσεων στο τραπέζι σου.
Το ίδιο και οι δροσερές, ολόφρεσκες σαλάτες, πάντα με λαχανικά εποχής, που περιλαμβάνουν σχεδόν τα πάντα κι έναν εξαιρετικό συνδυασμό γεύσεων.
Στο «Χάλαρο» ξεχωρίζουν, επίσης, οι άφθονες προτάσεις σε pasta με συνδυασμούς κοτόπουλου, λαχανικών ή θαλασσινών.
Η κάβα στο «Χάλαρο» περιλαμβάνει πολλές προτάσεις σε κρασιά ελληνικών αμπελώνων, που θα ταιριάξουν ιδανικά με κάθε σου γεύμα, σε έναν χώρο όπου η φινέτσα συναντά την απλότητα και που ταιριάζει, κυριολεκτικά, σε κάθε κατηγορία επισκέπτη. Οι προτάσεις συμπληρώνονται από όλα τα ελληνικά αποστάγματα και ποτά, όπως ούζα, τσίπουρα ή μπύρες.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μπορείς να πιείς καφέ της επιλογής σου, χυμούς και ό,τι άλλο θελήσεις, σε κρύο ή ζεστό ρόφημα.
Eιδικά όσο ο καιρός το επιτρέπει ακόμη, μπορείς να απολαύσεις και τα εξαιρετικά cocktails του καταλόγου του «Χάλαρο», στο ανοιχτό μπαλκόνι του εστιατορίου, με θέα τη θάλασσα του Θερμαϊκού.
Σου το προτείνουμε, ανεπιφύλακτα. Δεν θα βρεις εύκολα, τέτοιο συνδυασμό σέρβις, ποιότητας στα γεύματα και θέας στη Θεσσαλονίκη!
Tip: Πέρα από παραγγελία μέσω της σελίδας του καταστήματος, μπορείς να έχεις ό,τι θέλεις με ένα «κλικ» μέσω της E-food.
VIDEO | «Χάλαρο» – Ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση καταστημάτων: Θεμιστοκλή Σοφούλη 75 & 71
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 423284
ΣΧΟΛΙΑ