To «Chou-ρέκι» του «Choureal» κι άλλες ιστορίες για τη Λαμπρή
10/04/2023 20:55
10/04/2023 20:55
Τι είναι chou, αλλά με γεύση τσουρέκι; Το «Chou-ρέκι», η λαχταριστή πρόταση του «Choureal» για το φετινό Πάσχα. Ο αγαπημένο μας γλυκός χώρος της Παλαιών Πατρών Γερμανού και πλέον και του αριθμού 20 της οδού Βενιζέλου -όπου έχει ανοίξει τους τελευταίους μήνες- έχει να μας προσφέρει άλλη μία ξεχωριστή ιδέα κι έναν ακόμη λόγο, για να σπεύσουμε τις ημέρες των γιορτών μέχρι την πόρτα του. Θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά; Είναι από τις πιο γλυκιές απολαύσεις σε όλη τη Θεσσαλονίκη!
Φρεσκοψημένο chou, γέμιση κρέμας με όλα τα αρωματικά του τσουρεκιού – μαστίχα Χίου, κακουλέ, μαχλέπι – κάστανο και γλάσο λευκής σοκολάτας Vahlrona. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά του «Chou-ρέκι», της πασχαλινής πρότασης που δημιούργησαν οι άνθρωποι του «Choureal» για τη φετινή Λαμπρή και που θα βρούμε στα δύο καταστήματα της επιχείρησης, όπου η έμπνευση δε στερεύει ποτέ.
Tα αγαπημένα προφιτερόλ του «Choureal» έρχονται, έτσι, να εμπλουτίσουν ακόμη παραπάνω το γευστικό πάνελ των γιορτών μας, χάρη στους ιδρυτές του, που λίγα χρόνια πριν θέλησαν να του δώσουν τη δική του θέση και το δικό του χώρο στην αγορά της Θεσσαλονίκης, να μας μυήσουν στην ιστορία του – που ξεκινά, γύρω στο 1530, ως εφεύρεση του Ιταλού ζαχαροπλάστη Panterelli – και να καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό και βραβευμένο concept.
Για να σας ανοίξουμε – κι άλλο – την όρεξη: το προφιτερόλ εδώ, φτιάχνεται «à la minute», μπροστά στον πελάτη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να συμμετέχει και αυτός στη δημιουργία. Αυτό σημαίνει πως το γλυκό είναι πάντοτε φρέσκο και εξατομικευμένο, σύμφωνα με την επιθυμία του.
Τα ευωδιαστά σουδάκια είναι πάντοτε φρεσκοψημένα, μιας και βγαίνουν από το φούρνο κάθε μία ώρα και με την παραγγελία, γεμίζονται είτε με βελούδινη κρέμα patisserie με βανίλια Μαδαγασκάρης, είτε με φρέσκο χειροποίητο παγωτό.
Η τελετουργία συνεχίζεται με την επιλογή της υψηλής ποιότητας σοκολάτας, που θα ντύσει το προφιτερόλ και ολοκληρώνεται με την επιλογή της γαρνιτούρας.
Έτσι, μπορεί να δοκιμάσει κάποιος το μικρό έργο τέχνης του ολόφρεσκο, με τα ποιοτικότερα υλικά και στους γευστικούς τόνους που προτιμά: με σοκολάτα γάλακτος, bitter, λευκή, πραλίνα, καραμέλα...
Στο νέο κατάστημα του «Choureal» - άνοιξε μέσα στο 2022 – στο νούμερο 20 της Ελευθερίου Βενιζέλου, θα βρούμε ουρές πελατών, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Στον μακρόστενου σχήματος χώρο του, μπορεί κανείς να επιλέξει και πάλι το προφιτερόλ της αρεσκείας του και να το παραλάβει απόλυτα tailor made, προσθέτοντας στη βάση των choux βανίλια Μαδαγασκάρης ή παγωτό, μέχρι δύο sauces σοκολάτας κι άλλα δύο toppings, πάντα από υψηλής ποιότητας υλικά – η φράουλα στις top επιλογές μας - και να το απολαύσει με take away ή delivery.
Η στάνταρ επιλογή του «Choureal» για το πασχαλινό τραπέζι, παραμένει το οικογενειακό προφιτερόλ. Φρεσκοψημένα, τραγανά choux στη βάση και πλούσια κρέμα, ντύνονται με την κατάλληλη σοκολάτα κι ανοίγουν δρόμους για εξειδικευμένες, ξεχωριστές απολαύσεις τις ημέρες της Λαμπρής.
Η νέα πασχαλινή γεύση, το «Chou-ρέκι», έρχεται να ολοκληρώσει τις επιλογές για το Πάσχα και στα δύο καταστήματα της επιχείρησης, ενώ η γευστική παλέτα συμπληρώνεται από τα συγγενή με το προφιτερόλ γλυκά του «Choureal», πάντοτε ολόφρεσκα και χειροποίητα, όπως εκλαίρ σε ποικιλία γεύσεων, ατομικά choux, Paris Brest και χειροποίητο παγωτό.
Είτε στην Παλαιών Πατρών Γερμανού, όπου μας πρωτοσυστήθηκε, είτε στη Βενιζέλου, το «Choureal» παραμένει μοναδικό στο είδος του στη Θεσσαλονίκη, ο κατεξοχήν γλυκός προορισμός με απόλυτη εξειδίκευση στα choux. Και γι’ αυτό, έχει μπει στις καρδιές μας για τα καλά!
Tip 1: Το κατάστημα είναι ανοιχτό Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 – 22.00, Σάββατο 10.00 – 23.00 και Κυριακή 11.00 – 23.00
Tip 2: Τα προϊόντα του καταστήματος, διατίθενται και με delivery, από το e-food και τη Wolt.
Διευθύνσεις καταστημάτων:
Παλαιών Πατρών Γερμανού 9
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 252766
Βενιζέλου 20, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 285353
Τι είναι chou, αλλά με γεύση τσουρέκι; Το «Chou-ρέκι», η λαχταριστή πρόταση του «Choureal» για το φετινό Πάσχα. Ο αγαπημένο μας γλυκός χώρος της Παλαιών Πατρών Γερμανού και πλέον και του αριθμού 20 της οδού Βενιζέλου -όπου έχει ανοίξει τους τελευταίους μήνες- έχει να μας προσφέρει άλλη μία ξεχωριστή ιδέα κι έναν ακόμη λόγο, για να σπεύσουμε τις ημέρες των γιορτών μέχρι την πόρτα του. Θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά; Είναι από τις πιο γλυκιές απολαύσεις σε όλη τη Θεσσαλονίκη!
Φρεσκοψημένο chou, γέμιση κρέμας με όλα τα αρωματικά του τσουρεκιού – μαστίχα Χίου, κακουλέ, μαχλέπι – κάστανο και γλάσο λευκής σοκολάτας Vahlrona. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά του «Chou-ρέκι», της πασχαλινής πρότασης που δημιούργησαν οι άνθρωποι του «Choureal» για τη φετινή Λαμπρή και που θα βρούμε στα δύο καταστήματα της επιχείρησης, όπου η έμπνευση δε στερεύει ποτέ.
Tα αγαπημένα προφιτερόλ του «Choureal» έρχονται, έτσι, να εμπλουτίσουν ακόμη παραπάνω το γευστικό πάνελ των γιορτών μας, χάρη στους ιδρυτές του, που λίγα χρόνια πριν θέλησαν να του δώσουν τη δική του θέση και το δικό του χώρο στην αγορά της Θεσσαλονίκης, να μας μυήσουν στην ιστορία του – που ξεκινά, γύρω στο 1530, ως εφεύρεση του Ιταλού ζαχαροπλάστη Panterelli – και να καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό και βραβευμένο concept.
Για να σας ανοίξουμε – κι άλλο – την όρεξη: το προφιτερόλ εδώ, φτιάχνεται «à la minute», μπροστά στον πελάτη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να συμμετέχει και αυτός στη δημιουργία. Αυτό σημαίνει πως το γλυκό είναι πάντοτε φρέσκο και εξατομικευμένο, σύμφωνα με την επιθυμία του.
Τα ευωδιαστά σουδάκια είναι πάντοτε φρεσκοψημένα, μιας και βγαίνουν από το φούρνο κάθε μία ώρα και με την παραγγελία, γεμίζονται είτε με βελούδινη κρέμα patisserie με βανίλια Μαδαγασκάρης, είτε με φρέσκο χειροποίητο παγωτό.
Η τελετουργία συνεχίζεται με την επιλογή της υψηλής ποιότητας σοκολάτας, που θα ντύσει το προφιτερόλ και ολοκληρώνεται με την επιλογή της γαρνιτούρας.
Έτσι, μπορεί να δοκιμάσει κάποιος το μικρό έργο τέχνης του ολόφρεσκο, με τα ποιοτικότερα υλικά και στους γευστικούς τόνους που προτιμά: με σοκολάτα γάλακτος, bitter, λευκή, πραλίνα, καραμέλα...
Στο νέο κατάστημα του «Choureal» - άνοιξε μέσα στο 2022 – στο νούμερο 20 της Ελευθερίου Βενιζέλου, θα βρούμε ουρές πελατών, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Στον μακρόστενου σχήματος χώρο του, μπορεί κανείς να επιλέξει και πάλι το προφιτερόλ της αρεσκείας του και να το παραλάβει απόλυτα tailor made, προσθέτοντας στη βάση των choux βανίλια Μαδαγασκάρης ή παγωτό, μέχρι δύο sauces σοκολάτας κι άλλα δύο toppings, πάντα από υψηλής ποιότητας υλικά – η φράουλα στις top επιλογές μας - και να το απολαύσει με take away ή delivery.
Η στάνταρ επιλογή του «Choureal» για το πασχαλινό τραπέζι, παραμένει το οικογενειακό προφιτερόλ. Φρεσκοψημένα, τραγανά choux στη βάση και πλούσια κρέμα, ντύνονται με την κατάλληλη σοκολάτα κι ανοίγουν δρόμους για εξειδικευμένες, ξεχωριστές απολαύσεις τις ημέρες της Λαμπρής.
Η νέα πασχαλινή γεύση, το «Chou-ρέκι», έρχεται να ολοκληρώσει τις επιλογές για το Πάσχα και στα δύο καταστήματα της επιχείρησης, ενώ η γευστική παλέτα συμπληρώνεται από τα συγγενή με το προφιτερόλ γλυκά του «Choureal», πάντοτε ολόφρεσκα και χειροποίητα, όπως εκλαίρ σε ποικιλία γεύσεων, ατομικά choux, Paris Brest και χειροποίητο παγωτό.
Είτε στην Παλαιών Πατρών Γερμανού, όπου μας πρωτοσυστήθηκε, είτε στη Βενιζέλου, το «Choureal» παραμένει μοναδικό στο είδος του στη Θεσσαλονίκη, ο κατεξοχήν γλυκός προορισμός με απόλυτη εξειδίκευση στα choux. Και γι’ αυτό, έχει μπει στις καρδιές μας για τα καλά!
Tip 1: Το κατάστημα είναι ανοιχτό Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 – 22.00, Σάββατο 10.00 – 23.00 και Κυριακή 11.00 – 23.00
Tip 2: Τα προϊόντα του καταστήματος, διατίθενται και με delivery, από το e-food και τη Wolt.
Διευθύνσεις καταστημάτων:
Παλαιών Πατρών Γερμανού 9
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 252766
Βενιζέλου 20, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 285353
ΣΧΟΛΙΑ