Λόγια του Βαρδάρη

  • Το ευχαριστώ του Δημήτρη Τσαλικάκη
    22/08/2023 21:21

    Το ευχαριστώ του Δημήτρη Τσαλικάκη

    H εκκένωση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης που έγινε το βράδι της Δευτέρας προς Τρίτη, ενώ σε μικρή απόσταση μαίνονταν μια καταστροφική πυρκαγιά κι όλη η περιοχή είχε πνιγεί στους καπνούς, δεν ήταν μια απλή και εύκολη υπόθεση. Ούτε για τους ασθενείς, ούτε για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το προσωπικό του νοσοκομείου κι όσους πήραν μέρος στην επιχείρηση μεταφοράς στο πλοίο. Ούτε βέβαια για το διοικητή της 4ης ΥΠΕ Δημήτρη Τσαλικάκη που ήταν υπεύθυνος για όλη την επιχείρηση.

    Ετσι όταν αυτή ολοκληρώθηκε χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα για τους ασθενείς, αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους πάντες για τη συμμετοχή τους.

    Η ανάρτησή του στο fb έδειξε και το βάρος του φορτίου που σήκωσε και την ανακούφισή του όταν όλα τελείωσαν και πήγαν κατ΄ευχήν.

    Η ανάρτησή του έχει ως εξής: «Χθες αυτό που έζησα θα το θυμάμαι για πάντα. Φοβάμαι να γράψω ποιον θα ήθελα να ευχαριστήσω, γιατί θα αδικήσω πολλούς. Θα πω όμως ένα μεγάλο Ευχαριστώ από την καρδιά μου, για τον κάθε έναν και την κάθε μια, που πήρε μέρος σε αυτό που ξεκίνησε χθες βράδυ και ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα, σε οποία δομή, σε οποια υπηρεσία, σε οποίο σχηματισμό, σε οποιο Νομο της Θράκης και αν δούλευε ή προσήλθε εθελοντικά χθες και σήμερα. Ειδικά σε όλους τους εργαζόμενους σε όλες τις δομές της 4ης ΥΠΕ στην Θράκη, που χθες και σήμερα ήταν και ειναι εκεί.

     Οι στιγμές ήταν συγκλονιστικές. Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα. Καλή ξεκούραση σε όλους».