Λόγια του Βαρδάρη

  • Το "ΠΑΣΟΚ είναι εδώ" στην... Τούμπα
    16/06/2022 17:07

    Το "ΠΑΣΟΚ είναι εδώ" στην... Τούμπα

    Όλο το τοπικό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έδωσε το παρόν στην Τούμπα, εκεί όπου βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

    Τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συνόδευσαν οι βουλευτές Χάρης Καστανίδης, Απόστολος Πάνας και η ανεξάρτητη Κωνσταντίνα Αδάμου.

    Παρόντες επίσης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πέτρος Λεκάκης, ο πρώην ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος και ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μαγκριώτης.

    Από νωρίς στην Τούμπα βρέθηκε ο Αντώνης Σαουλίδης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ (που τερμάτισε πρώτος από τους Θεσσαλονικείς), η Πέννυ Δαλαμπούρα, ο Κώστας Πετρίδης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

    unnamed.jpg


    Επίσης η Έλενα Τριανταφύλλου, ο Κυριάκος Μερελής, ο πρώην αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, ο επίσης πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Αρβανίτης, ο Μιχάλης Ραλλίδης, ο Νίκος Ξυλούρης, ο Γιώργος Πινακίδης, ο Νίκος Παμλίδης, ο αντιδήμαρχος Ευόσμου- Κορδελίου, Κώστας Σωτηράκης, ο Βασίλης Κατηκαρίδης, ο πρώην πρόεδρος του ΕΚΘ, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, ο πρώην γραμματέας Χρήστος Παπαδούλης, η Μελίνα Βερβερίδου, ο Κώστας Τσιαπακίδης, η Μαρία Καρεκλίδου, ο Στέλιος Τσούλιας, η Ελένη Ρουσάκη, Βάσια Μεδέση, Νίκος Σδούγγος, Χάρης Μελίδης, Γιώργος Μαραντέλος, ο στενός του συνεργάτης Θανάσης Πατάβρας, Γιάννης Κυανίδης κ.α.

    Τέλος, τον πρόεδρο του κόμματος συνόδευσαν οι φερόμενοι ως νέοι γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, Ευρ. Ελευθεριάδης και Κ. Κοκκολάκης, αντίστοιχα.

    unnamed-1.jpg