Λόγια του Βαρδάρη

  • Το πρώτο πράγμα που θα κάνει η Έφη Αχτσιόγλου εάν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
    27/07/2023 11:19

    Το πρώτο πράγμα που θα κάνει η Έφη Αχτσιόγλου εάν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

    Ικανοποιημένοι είναι οι συνεργάτες της πρώην υπουργού και υποψήφιας αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Έφης Αχτσιόγλου για την χθεσινοβραδινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με ομιλήτρια την κ. Αχτσιόγλου.

    Επρόκειτο για τον πρώτο σταθμό της περιοδείας της στην Βόρεια Ελλάδα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του επιτελείου της η κ. Αχτσιόγλου αναμένεται να βρεθεί σε Γιαννιτσά, Έδεσσα, Βέροια και Καβάλα ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται επισκέψεις της και σε άλλες περιοχές της χώρας.

    Η κ. Αχτσιόγλου μεταξύ άλλων ανέλυσε το σχέδιό της για την επόμενη ημέρα στο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ σε περίπτωση που ιδία εκλεγεί πρόεδρος επιμένοντας πως στον «νέο ΣΥΡΙΖΑ» θα υπάρχουν δομές και κανόνες οι οποίοι θα έχουν συμφωνηθεί από κοινού με όλα τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Η κ. Αχτσιόγλου μετά το πέρας της ομιλίας της συζήτησε με όσους βρέθηκαν εκεί παρά τον καύσωνα και τις υψηλές θερμοκρασίες και μίλησε με δημοσιογράφους.

    Στην ερώτηση «ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει εάν εκλεγεί πρόεδρος» η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη. Είπε πως θα απαγορεύσει το κάπνισμα στις συνεδριάσεις των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ. Εμφανίστηκε βέβαια πιο διαλλακτική σε ό,τι αφορά τα γραφεία της Κουμουνδούρου λέγοντας ότι όποιος θέλει μπορεί να βγει στο... παράθυρο.