Λόγια του Βαρδάρη

  • Το... remake και οι μεταγραφές του Ζέρβα
    23/12/2021 17:44

    Το... remake και οι μεταγραφές του Ζέρβα

    Ένα καλό... remake στο σχήμα διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης, υποσχέθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους που "καλύπτουν" το ρεπορτάζ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

    Οι αλλαγές, θα ανακοινωθούν, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο δήμαρχος τον Ιανουάριο, αφήνοντας να εννοηθεί πως εκτός από προσθήκες και απομακρύνσεις ενδεχομένως στο σχήμα της διοίκησης θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές ως προς το "χαρτοφυλάκιο" του κάθε αντιδημάρχου. 

    Εξάλλου, ο κ. Ζέρβας χρησιμοποιώντας και ποδοσφαιρικούς όρους έκανε λόγο για "μεταγραφές" χωρίς να ξεκαθαρίζει εάν στο επόμενο σχήμα θα δούμε πρόσωπα που συμμετέχουν μέχρι στιγμής σε άλλες παρατάξεις ή θα αντλήσει στελέχη από την δεξαμενή των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων. 

    Τις επικείμενες αλλαγές τις έχει προαναγγείλει ο κ. Ζέρβας από το καλοκαίρι, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν προχώρησε σε ανακοινώσεις. 

    Ο ίδιος δήλωσε για ακόμα μια φορά πως θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος το 2023 και πως ήδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις με ανθρώπους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του.