Λόγια του Βαρδάρη

  • Τους ένωσε ο... Βενιζέλος
    16/10/2022 17:12

    Τους ένωσε ο... Βενιζέλος

    Όλοι έσπευσαν να δουν από κοντά την παρουσίαση του βιβλίου του Ευάγγελου Βενιζέλου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. 

    Παρά τις μεταξύ τους... διαφορές κάθισαν δίπλα δίπλα και άκουσαν όσα είχε να τους πει ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην υπουργός. 

    Ο κ. Βενιζέλος με αφορμή το βιβλίο του «Εκδοχές Πολέμου 2009-2022» παραχώρησε ζωντανά… συνέντευξη στους δημοσιογράφους Κώστα Γιαννακίδη και Δήμητρα Κρουστάλλη με θέα το απέραντο γαλάζιο του Θερμαϊκού Κόλπου. 

    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν βουλευτές, δήμαρχοι, πρώην υπουργοί, πρώην δήμαρχοι. Μεταξύ αυτών ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο προεδρος της ΠΕΔΚ-Μ και δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καιτεζιδης, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας, ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο προεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονικης Πέτρος Λεκάκης, ο πρώην υπουργός Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο Σπύρος Βούγιας, ο Σάκης Μουμτζής, ο Γιάννης Κουκίαδης, ο προεδρος του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονικης, Δημήτρης Φινοκαλιωτης, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Αρβανιτίδης, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ο πρώην ευρωβουλευτης Κώστας Χρυσόγονος, η Γιάννα Παναγοπούλου, η Πένυ Δαλαμπούρα, ο Γιώργος Πινακίδης, η σύζυγος του Λίλα Μπακατσέλου, ο Σπύρος Πεγκας, ο Κυριάκος Μερελής, ο Γιάννης Μαγκριώτης, ο Χρήστος Παπαστεργίου, ο Χρόνης Μακρίδης, Σταύρος Ανδρεάδης, Ρούλης Εδιάρογλου, Κυριάκος Ποζρικίδης, Στέλιος Αγγελούδης, Τάσος Τζήκας, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης κ.α.