Λόγια του Βαρδάρη

  • Τρίημερο Κασσελάκη στην Κεντρική Μακεδονία
    16/05/2024 15:44

    Τρίημερο Κασσελάκη στην Κεντρική Μακεδονία

    Τρεις ημέρες αναμένεται να αφιερώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας το προσεχές διάστημα.

    Κι αυτό γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή κατέγραψε χαμηλές πτήσεις στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

    Αν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το οριστικοποιημένο πρόγραμμα του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης το makthes.gr πληροφορείται πως ο κ. Κασσελάκης θα φτάσει στην πόλη το πρωί του Σαββάτου 18 Μαΐου. Θα μεταβεί στο γειτονικό Κιλκίς και το απόγευμα θα περιοδεύσει στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ όπου θα βρίσκεται σε εξέλιξη η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου αλλά και στην έκθεση κόμικς ComicCon. Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης θα κατηφορίσει προς την περιοχή του Λευκού Πύργου στη παραλία όπου θα εγκατασταθεί το περίφημο βανάκι του κόμματος που έκανε την εμφάνισή του για τις εκλογές και θα απευθύνει σύντομη ομιλία, ενώ μετά θα επισκεφτεί τα καφέ της περιοχής για να χαιρετίσει τους θαμώνες.

    Την Κυριακή ο κ. Κασσελάκης πιθανότατα θα βρεθεί εκτός πόλης. Το βράδυ της Δευτέρας θα επισκεφτεί την πλατεία Ευόσμου στον δήμο Κορδελιού- Ευόσμου και θα συνομιλήσει με πολίτες.