ΤΑΞΙΔΙΑ

Turkish Airlines: Πετώντας μαζί της, σε 130 χώρες και 348 προορισμούς

Tο ταξίδι της εταιρείας που συνδέει ανθρώπους, πολιτισμούς, ηπείρους, χώρες και πόλεις

 27/05/2024 08:00

Turkish Airlines: Πετώντας μαζί της, σε 130 χώρες και 348 προορισμούς

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, κατέχει περήφανα τον τίτλο της αεροπορικής εταιρείας που πετά στις περισσότερες χώρες στον κόσμο, με συνολικά περισσότερους από 348 προορισμούς σε 130 χώρες. Εμπνευσμένες νέες εμπειρίες της Turkish Airlines. το ταξίδι που συνδέει ανθρώπους, πολιτισμούς, ηπείρους, χώρες και πόλεις ξεκίνησε το 1933.

  • Ευρώπη 172 προορισμοί
  • Αμερική 24 προορισμοί
  • Αφρική 64 προορισμοί
  • Ασία 86 προορισμοί
  • Αυστραλία 2 προορισμοί
turkish-airlines2.jpg

Flight Schedule

Η Turkish Airlines εγκαινίασε τις πτήσεις της προς τη Θεσσαλονίκη στις 27 Μάϊου του 2011. Ξεκινώντας με μόνο 3 εβδομαδιαίες πτήσεις, εκτελεί πλέον 14 εβδομαδιαίες πτήσεις προς την Istanbul και σας συνδέει με 348 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Για μια ολοκαίνουρια ιστορία: αγοράστε ένα αεροπορικό εισιτήριο τώρα

Στην Turkish Airlines γνωρίζουν ότι το αεροπορικό εισιτήριο δεν είναι απλώς εισιτήριο. Σας προσκαλούν να πετάξετε μαζί τους σε περισσότερες από 130 χώρες και περισσότερες από 340 πόλεις σε πέντε ηπείρους και να γράψετε νέες ιστορίες – γιατί δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το τώρα.

turkish-airlines3-WkLLy.jpg

Πτήσεις προς Βόρεια Αμερική

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, με τους μεγάλους ουρανούς, τις μεγάλες πεδιάδες, τα ζωντανά αστικά κέντρα και τις χαρισματικές ακτές: Η Turkish Airlines πετά σε πολλούς προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, από τη Νέα Υόρκη, την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, στο ηλιόλουστο Λος Άντζελες, στο Σικάγο , μια πόλη των πρώτων. Πιο βόρεια βρίσκονται οι τεράστιες εκτάσεις του Καναδά, που προβάλλουν την άγρια ζωή, την εντυπωσιακή φύση και τις ενδιαφέρουσες πόλεις και κωμοπόλεις. Στα νότια, το Μεξικό, που αναδεικνύει μια σειρά από τοπία, πολιτισμούς και κουζίνες. ενώ το νησί-έθνος της Κούβας διατηρεί τη δική του γοητεία και ιστορία. Το πρώτο βήμα είναι το αεροπορικό εισιτήριο!

Πτήσεις για Νότια Αμερική

Η Νότια Αμερική ζωντανεύει πολύχρωμες μέρες, ζωντανές πόλεις και εξαιρετικές γεωγραφίες: η μαγευτική οροσειρά των Άνδεων που εκτείνεται σε όλη την ήπειρο. Κολομβία, γνωστή για κάτι περισσότερο από τον εξαιρετικό καφέ της. Βραζιλία, το αχανές κράτος με τα γεωγραφικά θαύματα. και την Αργεντινή, το σπίτι του ταγκό. Με τόσο συμφέρουσες τιμές, δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να αγοράσετε ένα εισιτήριο!

Πτήσεις για Αφρική

Η ήπειρος της Αφρικής προσφέρει πολιτισμό και τέχνη, καθώς και εντυπωσιακή φύση και άγρια ζωή. Η Turkish Airlines πετά σε πολλές χώρες της Αφρικής, από τη Νότια Αφρική μέχρι το Μαρόκο της Βόρειας Αφρικής, την Αλγερία και την Αίγυπτο. Ελέγξτε τους αποκλειστικούς ναύλους στο διαδίκτυο και επιλέξτε τη δική σας περιπέτεια.

Πτήσεις για Αυστραλία

Αυστραλία, μια τεράστια ήπειρος γνωστή για τη γενναιόδωρη φύση της, το κλίμα του νότιου ημισφαιρίου, τα συναρπαστικά αυτόχθονα ζώα και τα ενδημικά είδη φυτών, καθώς και τις σύγχρονες πόλεις της που δεν είναι πολυσύχναστες. Ένα εισιτήριο για την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία υπόσχεται ένα μακρύ –αλλά άνετο– ταξίδι, με μεγάλες περιπέτειες να σας περιμένουν. Το πρώτο βήμα: κλείστε μια πτήση online.

Πτήσεις για Ασία

Αυτή η τεράστια γεωγραφία έχει τη φήμη ότι κάνει τα όνειρα πραγματικότητα. Μωβ ωκεανός και ροζ άνθη κερασιάς. σοφοί θρύλοι από τα λίκνα των πολιτισμών: από την Κορέα μέχρι την Ταϊλάνδη και από την Ιαπωνία μέχρι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Μέση Ανατολή, η Ανατολική και η Νοτιοανατολική Ασία προσφέρουν μοναδικές προοπτικές μαζί με ιστορία, πολιτισμό, τέχνη και κουζίνα. Αγοράστε ένα αεροπορικό εισιτήριο online και επιλέξτε την εμπειρία σας.

Πτήσεις προς Ευρώπη

Σύγχρονες πόλεις χτισμένες γύρω από αρχαίες ακροπόλεις, ιστορικά χωριά, πρωτεύουσες της τέχνης, της μόδας και της μουσικής. Οι γωνιές της Ευρώπης είναι γεμάτες ομορφιά – και μυστήριο! Το πρώτο βήμα για ένα όμορφο ταξίδι στο Βερολίνο, το Λονδίνο ή το Όσλο –ή σε μικρότερους αλλά ακόμα εκθαμβωτικούς προορισμούς της Ευρώπης– είναι η online κράτηση ενός αεροπορικού εισιτηρίου.

Μεταφέροντας την Τουρκική φιλοξενία στους ουρανούς!

Business Class

Μεταφέροντας την τουρκική φιλοξενία στους ουρανούς! Στην Business Class, κάνουν το ταξίδι σας την πιο ευχάριστη εμπειρία, με βραβευμένα πιάτα, το πιο πρόσφατο σύστημα ψυχαγωγίας κατά την πτήση και άνετα καθίσματα.

Επιλέγοντας Business Class, μπορείτε και εσείς να νιώσετε ξεχωριστοί στους ουρανούς και να ταξιδέψετε με άνεση καθώς απολαμβάνετε τα μίλια που έχετε κερδίσει μέσω του Miles&Smiles.

  • Μέγιστη Άνεση
  • Lounge Εμπειρία
  • Βραβευμένα Γεύματα
  • Στην Business Class, φροντίζουν το ταξίδι σας να είναι και ένα ταξίδι γεύσεων, με τη βραβευμένη υπηρεσία φαγητού εν πλω, η οποία προετοιμάζεται από την Turkish Do&Co.
  • Προτεραιότητα στο Check-In
  • Έξτρα Αποσκευές
turkish-airlines4.jpg
turkish-airlines5.jpg

Economy Class

turkish-airlines6.jpg
  • Ταξιδέψτε Με Άνεση
    Απολαύστε την άνεση των θέσεων Economy σε πτήσεις μικρών και μεγάλων αποστάσεων! Με καθίσματα που ξαπλώνουν έως και 15 cm, με ρυθμιζόμενη κεφαλή, η Economy Class προσφέρει ένα πιο άνετο ταξίδι.
turkish-airlines7.jpg
  • Ψυχαγωγία Εν Πτήσει
    Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για ένα ευχάριστο ταξίδι στο σύστημα ψυχαγωγίας μας εν πτήσει, με μουσική από κλασική έως ποπ, ταινίες δράσης έως κωμωδίες, διασκεδαστικά παιχνίδια και ειδησεογραφικά κανάλια.
  • Πεντανόστιμο Φαγητό
    Ανακαλύψτε την υπηρεσία φαγητού της Turkish Airlines στην Οικονομική Θέση! Στην Turkish Airlines, παρουσιάζουν τα καλύτερα πιάτα από την τουρκική και την παγκόσμια κουζίνα, όλα παρασκευασμένα με φρέσκα, εποχιακά υλικά.

*Οι επιβάτες με κάρτες Miles&Smiles Elite ή Elite Plus απολαμβάνουν 400 MB δωρεάν υπηρεσία Διαδικτύου. Οι επιβάτες με κάρτες Miles&Smiles Classic και Classic Plus απολαμβάνουν δωρεάν υπηρεσία internet έως και 10 MB.

Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στην Istanbul

Το Touristanbul είναι μια δωρεάν υπηρεσία περιήγησης που προσφέρεται για επιβάτες της Turkish Airlines με διεθνείς πτήσεις μεταφοράς. Οι επιβάτες που έχουν πτήση ανταπόκρισης από την Istanbul και έχουν χρόνο αναμονής μεταξύ 6 και 24 ωρών, μπορούν να επωφεληθούν από το Touristanbul και να ξεκινήσουν την εξερεύνηση της πόλης.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Touristanbul στο γραφείο του ξενοδοχείου στον τερματικό σταθμό διεθνών αφίξεων του αεροδρομίου Istanbul ή από το γραφείο τους στο Touristanbul στην περιοχή του γραφείου μεταφοράς.

turkish-airlines8-9sphh.jpg

Ανακαλύψτε την Istanbul

Δείτε μερικές από τις πιο σημαντικές κατασκευές του κόσμου και ζήστε μια γεύση από την πόλη, καθώς και μια υπέροχη θέα στον θρυλικό Βόσπορο!

Απολαύστε το Γεύμα σας

Κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε παραδοσιακή τουρκική και οθωμανική κουζίνα σε ένα κομψό εστιατόριο.

Turkish Airlines Corporate Club

Οι στόχοι σας στον ουρανό!

Το πρόγραμμα Corporate Club της Turkish Airlines περιλαμβάνει ειδικές εκπτώσεις, επιπλέον αποσκευές και πολλά άλλα.

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματα του να γίνετε μέλος του Corporate Club της Turkish Airlines που φέρνει μαζί χιλιάδες εταιρικές εταιρείες που εστιάζουν στην ανάπτυξη και αρχίστε να τις απολαμβάνετε χωρίς καμία δέσμευση.

Προσθέστε κύρος στα ταξίδια σας με το Turkish Airlines Corporate Club, το οποίο συνδυάζει τα προνόμια της Turkish Airlines με όλα τα εταιρικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων δημόσιων ή ιδιωτικών, ενώσεων και ιδρυμάτων. Γίνετε μέλος τώρα για να απολαύσετε προνόμια και συνεργάτες προγράμματος.

Ειδικές Εκπτώσεις

Ως μέλος του Corporate Club της Turkish Airlines, μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια με ειδικές εκπτώσεις.

Έξτρα Αποσκευές

Ως μέλος του Corporate Club της Turkish Airlines, απολαμβάνετε επιπλέον επιτρεπόμενο όριο αποσκευών σε διεθνείς πτήσεις της Turkish Airlines.

Κάρτες Turkish Airlines Corporate Club

Χορηγίες

Στην Turkish Airlines, πιστεύουν ότι η ισχυρή υποστήριξη φέρνει περισσότερη επιτυχία. Με υπερηφάνεια και αναγνώριση τους αναγνωρίζουν ως κορυφαίο χορηγό αθλητισμού τόσο στην Τουρκία όσο και στον κόσμο, και ως οικοδεσπότης εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο.

UEFA Champions League

Ως Turkish Airlines, είναι ενθουσιασμένοι που θα πετάξουν για την πιο διάσημη ποδοσφαιρική διοργάνωση του κόσμου ως επίσημος χορηγός του UEFA Champions League.

Ανεβάζοντας το σήμα της Turkish Airlines σε νέα ύψη, οι αγώνες του UEFA Champions League θα μεταδίδονται ζωντανά σε *επιλεγμένα αεροσκάφη. Ανυπομονούν να προσφέρουν στους επιβάτες μια αξέχαστη πτήση!

Turkish Airlines Euroleague

Διεξάγεται από το 2000, η πιο αποκλειστική διοργάνωση για τις ευρωπαϊκές ομάδες μπάσκετ είναι η EuroLeague.

Οι ομάδες ανταγωνίζονται κάθε χρόνο για τον ευρωπαϊκό τίτλο σε περισσότερους από 300 αγώνες. Από τη σεζόν 2010-2011 μέχρι σήμερα, το τουρνουά είναι γνωστό ως Turkish Airlines EuroLeague.

Turkish Airlines World Golf Cup

Τα τουρνουά World Golf Cup (TA WGC) της Turkish Airlines, που ξεκίνησαν το 2013, θεωρούνται μία από τις πιο ολοκληρωμένες διεθνείς προσκλήσεις ερασιτεχνικού γκολφ.

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, κατέχει περήφανα τον τίτλο της αεροπορικής εταιρείας που πετά στις περισσότερες χώρες στον κόσμο, με συνολικά περισσότερους από 348 προορισμούς σε 130 χώρες. Εμπνευσμένες νέες εμπειρίες της Turkish Airlines. το ταξίδι που συνδέει ανθρώπους, πολιτισμούς, ηπείρους, χώρες και πόλεις ξεκίνησε το 1933.

  • Ευρώπη 172 προορισμοί
  • Αμερική 24 προορισμοί
  • Αφρική 64 προορισμοί
  • Ασία 86 προορισμοί
  • Αυστραλία 2 προορισμοί
turkish-airlines2.jpg

Flight Schedule

Η Turkish Airlines εγκαινίασε τις πτήσεις της προς τη Θεσσαλονίκη στις 27 Μάϊου του 2011. Ξεκινώντας με μόνο 3 εβδομαδιαίες πτήσεις, εκτελεί πλέον 14 εβδομαδιαίες πτήσεις προς την Istanbul και σας συνδέει με 348 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Για μια ολοκαίνουρια ιστορία: αγοράστε ένα αεροπορικό εισιτήριο τώρα

Στην Turkish Airlines γνωρίζουν ότι το αεροπορικό εισιτήριο δεν είναι απλώς εισιτήριο. Σας προσκαλούν να πετάξετε μαζί τους σε περισσότερες από 130 χώρες και περισσότερες από 340 πόλεις σε πέντε ηπείρους και να γράψετε νέες ιστορίες – γιατί δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το τώρα.

turkish-airlines3-WkLLy.jpg

Πτήσεις προς Βόρεια Αμερική

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, με τους μεγάλους ουρανούς, τις μεγάλες πεδιάδες, τα ζωντανά αστικά κέντρα και τις χαρισματικές ακτές: Η Turkish Airlines πετά σε πολλούς προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, από τη Νέα Υόρκη, την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, στο ηλιόλουστο Λος Άντζελες, στο Σικάγο , μια πόλη των πρώτων. Πιο βόρεια βρίσκονται οι τεράστιες εκτάσεις του Καναδά, που προβάλλουν την άγρια ζωή, την εντυπωσιακή φύση και τις ενδιαφέρουσες πόλεις και κωμοπόλεις. Στα νότια, το Μεξικό, που αναδεικνύει μια σειρά από τοπία, πολιτισμούς και κουζίνες. ενώ το νησί-έθνος της Κούβας διατηρεί τη δική του γοητεία και ιστορία. Το πρώτο βήμα είναι το αεροπορικό εισιτήριο!

Πτήσεις για Νότια Αμερική

Η Νότια Αμερική ζωντανεύει πολύχρωμες μέρες, ζωντανές πόλεις και εξαιρετικές γεωγραφίες: η μαγευτική οροσειρά των Άνδεων που εκτείνεται σε όλη την ήπειρο. Κολομβία, γνωστή για κάτι περισσότερο από τον εξαιρετικό καφέ της. Βραζιλία, το αχανές κράτος με τα γεωγραφικά θαύματα. και την Αργεντινή, το σπίτι του ταγκό. Με τόσο συμφέρουσες τιμές, δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να αγοράσετε ένα εισιτήριο!

Πτήσεις για Αφρική

Η ήπειρος της Αφρικής προσφέρει πολιτισμό και τέχνη, καθώς και εντυπωσιακή φύση και άγρια ζωή. Η Turkish Airlines πετά σε πολλές χώρες της Αφρικής, από τη Νότια Αφρική μέχρι το Μαρόκο της Βόρειας Αφρικής, την Αλγερία και την Αίγυπτο. Ελέγξτε τους αποκλειστικούς ναύλους στο διαδίκτυο και επιλέξτε τη δική σας περιπέτεια.

Πτήσεις για Αυστραλία

Αυστραλία, μια τεράστια ήπειρος γνωστή για τη γενναιόδωρη φύση της, το κλίμα του νότιου ημισφαιρίου, τα συναρπαστικά αυτόχθονα ζώα και τα ενδημικά είδη φυτών, καθώς και τις σύγχρονες πόλεις της που δεν είναι πολυσύχναστες. Ένα εισιτήριο για την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία υπόσχεται ένα μακρύ –αλλά άνετο– ταξίδι, με μεγάλες περιπέτειες να σας περιμένουν. Το πρώτο βήμα: κλείστε μια πτήση online.

Πτήσεις για Ασία

Αυτή η τεράστια γεωγραφία έχει τη φήμη ότι κάνει τα όνειρα πραγματικότητα. Μωβ ωκεανός και ροζ άνθη κερασιάς. σοφοί θρύλοι από τα λίκνα των πολιτισμών: από την Κορέα μέχρι την Ταϊλάνδη και από την Ιαπωνία μέχρι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Μέση Ανατολή, η Ανατολική και η Νοτιοανατολική Ασία προσφέρουν μοναδικές προοπτικές μαζί με ιστορία, πολιτισμό, τέχνη και κουζίνα. Αγοράστε ένα αεροπορικό εισιτήριο online και επιλέξτε την εμπειρία σας.

Πτήσεις προς Ευρώπη

Σύγχρονες πόλεις χτισμένες γύρω από αρχαίες ακροπόλεις, ιστορικά χωριά, πρωτεύουσες της τέχνης, της μόδας και της μουσικής. Οι γωνιές της Ευρώπης είναι γεμάτες ομορφιά – και μυστήριο! Το πρώτο βήμα για ένα όμορφο ταξίδι στο Βερολίνο, το Λονδίνο ή το Όσλο –ή σε μικρότερους αλλά ακόμα εκθαμβωτικούς προορισμούς της Ευρώπης– είναι η online κράτηση ενός αεροπορικού εισιτηρίου.

Μεταφέροντας την Τουρκική φιλοξενία στους ουρανούς!

Business Class

Μεταφέροντας την τουρκική φιλοξενία στους ουρανούς! Στην Business Class, κάνουν το ταξίδι σας την πιο ευχάριστη εμπειρία, με βραβευμένα πιάτα, το πιο πρόσφατο σύστημα ψυχαγωγίας κατά την πτήση και άνετα καθίσματα.

Επιλέγοντας Business Class, μπορείτε και εσείς να νιώσετε ξεχωριστοί στους ουρανούς και να ταξιδέψετε με άνεση καθώς απολαμβάνετε τα μίλια που έχετε κερδίσει μέσω του Miles&Smiles.

  • Μέγιστη Άνεση
  • Lounge Εμπειρία
  • Βραβευμένα Γεύματα
  • Στην Business Class, φροντίζουν το ταξίδι σας να είναι και ένα ταξίδι γεύσεων, με τη βραβευμένη υπηρεσία φαγητού εν πλω, η οποία προετοιμάζεται από την Turkish Do&Co.
  • Προτεραιότητα στο Check-In
  • Έξτρα Αποσκευές
turkish-airlines4.jpg
turkish-airlines5.jpg

Economy Class

turkish-airlines6.jpg
  • Ταξιδέψτε Με Άνεση
    Απολαύστε την άνεση των θέσεων Economy σε πτήσεις μικρών και μεγάλων αποστάσεων! Με καθίσματα που ξαπλώνουν έως και 15 cm, με ρυθμιζόμενη κεφαλή, η Economy Class προσφέρει ένα πιο άνετο ταξίδι.
turkish-airlines7.jpg
  • Ψυχαγωγία Εν Πτήσει
    Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για ένα ευχάριστο ταξίδι στο σύστημα ψυχαγωγίας μας εν πτήσει, με μουσική από κλασική έως ποπ, ταινίες δράσης έως κωμωδίες, διασκεδαστικά παιχνίδια και ειδησεογραφικά κανάλια.
  • Πεντανόστιμο Φαγητό
    Ανακαλύψτε την υπηρεσία φαγητού της Turkish Airlines στην Οικονομική Θέση! Στην Turkish Airlines, παρουσιάζουν τα καλύτερα πιάτα από την τουρκική και την παγκόσμια κουζίνα, όλα παρασκευασμένα με φρέσκα, εποχιακά υλικά.

*Οι επιβάτες με κάρτες Miles&Smiles Elite ή Elite Plus απολαμβάνουν 400 MB δωρεάν υπηρεσία Διαδικτύου. Οι επιβάτες με κάρτες Miles&Smiles Classic και Classic Plus απολαμβάνουν δωρεάν υπηρεσία internet έως και 10 MB.

Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στην Istanbul

Το Touristanbul είναι μια δωρεάν υπηρεσία περιήγησης που προσφέρεται για επιβάτες της Turkish Airlines με διεθνείς πτήσεις μεταφοράς. Οι επιβάτες που έχουν πτήση ανταπόκρισης από την Istanbul και έχουν χρόνο αναμονής μεταξύ 6 και 24 ωρών, μπορούν να επωφεληθούν από το Touristanbul και να ξεκινήσουν την εξερεύνηση της πόλης.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Touristanbul στο γραφείο του ξενοδοχείου στον τερματικό σταθμό διεθνών αφίξεων του αεροδρομίου Istanbul ή από το γραφείο τους στο Touristanbul στην περιοχή του γραφείου μεταφοράς.

turkish-airlines8-9sphh.jpg

Ανακαλύψτε την Istanbul

Δείτε μερικές από τις πιο σημαντικές κατασκευές του κόσμου και ζήστε μια γεύση από την πόλη, καθώς και μια υπέροχη θέα στον θρυλικό Βόσπορο!

Απολαύστε το Γεύμα σας

Κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε παραδοσιακή τουρκική και οθωμανική κουζίνα σε ένα κομψό εστιατόριο.

Turkish Airlines Corporate Club

Οι στόχοι σας στον ουρανό!

Το πρόγραμμα Corporate Club της Turkish Airlines περιλαμβάνει ειδικές εκπτώσεις, επιπλέον αποσκευές και πολλά άλλα.

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματα του να γίνετε μέλος του Corporate Club της Turkish Airlines που φέρνει μαζί χιλιάδες εταιρικές εταιρείες που εστιάζουν στην ανάπτυξη και αρχίστε να τις απολαμβάνετε χωρίς καμία δέσμευση.

Προσθέστε κύρος στα ταξίδια σας με το Turkish Airlines Corporate Club, το οποίο συνδυάζει τα προνόμια της Turkish Airlines με όλα τα εταιρικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων δημόσιων ή ιδιωτικών, ενώσεων και ιδρυμάτων. Γίνετε μέλος τώρα για να απολαύσετε προνόμια και συνεργάτες προγράμματος.

Ειδικές Εκπτώσεις

Ως μέλος του Corporate Club της Turkish Airlines, μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια με ειδικές εκπτώσεις.

Έξτρα Αποσκευές

Ως μέλος του Corporate Club της Turkish Airlines, απολαμβάνετε επιπλέον επιτρεπόμενο όριο αποσκευών σε διεθνείς πτήσεις της Turkish Airlines.

Κάρτες Turkish Airlines Corporate Club

Χορηγίες

Στην Turkish Airlines, πιστεύουν ότι η ισχυρή υποστήριξη φέρνει περισσότερη επιτυχία. Με υπερηφάνεια και αναγνώριση τους αναγνωρίζουν ως κορυφαίο χορηγό αθλητισμού τόσο στην Τουρκία όσο και στον κόσμο, και ως οικοδεσπότης εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο.

UEFA Champions League

Ως Turkish Airlines, είναι ενθουσιασμένοι που θα πετάξουν για την πιο διάσημη ποδοσφαιρική διοργάνωση του κόσμου ως επίσημος χορηγός του UEFA Champions League.

Ανεβάζοντας το σήμα της Turkish Airlines σε νέα ύψη, οι αγώνες του UEFA Champions League θα μεταδίδονται ζωντανά σε *επιλεγμένα αεροσκάφη. Ανυπομονούν να προσφέρουν στους επιβάτες μια αξέχαστη πτήση!

Turkish Airlines Euroleague

Διεξάγεται από το 2000, η πιο αποκλειστική διοργάνωση για τις ευρωπαϊκές ομάδες μπάσκετ είναι η EuroLeague.

Οι ομάδες ανταγωνίζονται κάθε χρόνο για τον ευρωπαϊκό τίτλο σε περισσότερους από 300 αγώνες. Από τη σεζόν 2010-2011 μέχρι σήμερα, το τουρνουά είναι γνωστό ως Turkish Airlines EuroLeague.

Turkish Airlines World Golf Cup

Τα τουρνουά World Golf Cup (TA WGC) της Turkish Airlines, που ξεκίνησαν το 2013, θεωρούνται μία από τις πιο ολοκληρωμένες διεθνείς προσκλήσεις ερασιτεχνικού γκολφ.

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία