ΤΑΞΙΔΙΑ

Workshop Γαστρονομικού Τουρισμού στην Αλεξανδρούπολη!

Τουρισμός και γαστρονομία στο τραπέζι

 31/08/2018 15:15

Workshop Γαστρονομικού Τουρισμού στην Αλεξανδρούπολη!

Στις 27 Σεπτεμβρίου οργανώνεται από τις εταιρείες Respond On Demand  και Top Tourism σε συνεργασία με το Ramada Plaza Thraki Hotel & Spa, το  Διεθνές Workshop Γαστρονομικού Τουρισμού με τίτλο: « Food Tourism: A piece of Cake?»

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Παγκόσμιας Ένωσης Γαστρονομικού Τουρισμού (World Food Travel Association), ο ιδρυτής της οποίας ταξιδεύει από την Αμερική για να είναι ο κεντρικός ομιλητής. Θα αναλύσει την έννοια του γαστρονομικού τουρισμού και θα προτείνει αποτελεσματικούς τρόπους ανάπτυξής του στην Ελλάδα.

Τα θέματα που θα αναπτύξουν οι υπόλοιποι ομιλητές:

  • Η Μεσογειακή ταυτότητα του τουρίστα σε σχέση με το φαγητό και το κρασί
  • Γιατί 3 εκατομμύρια Βρετανοί τουρίστες δεν ξοδεύουν τα χρήματα τους στην Ελλάδα και τι μπορείτε να κάνετε για να το αλλάξετε
  • H συμπεριφορές των millennials
  • Γαστρονομικός τουρισμός στην Τουρκία
  • Η ιστορία του Γαστρονομικού Τουρισμού στην Ευρώπη και σε άλλες Ηπείρους
  • Γαστρονομικός τουρισμός στη Μαδρίτη
  • Η γαστρονομία διεγείρει τη φαντασία του επισκέπτη
  • Πως η γαστρονομία συμβάλλει στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού

Επιχειρήσεις γαστρονομικού ενδιαφέροντος καθώς και τροφίμων /ποτών θα παρουσιάσουν επιτυχημένες πρακτικές αλλά και τις υπηρεσίες/ προϊόντα τους στο αμιγώς στοχευμένο κοινό του workshop.

Στις 27 Σεπτεμβρίου οργανώνεται από τις εταιρείες Respond On Demand  και Top Tourism σε συνεργασία με το Ramada Plaza Thraki Hotel & Spa, το  Διεθνές Workshop Γαστρονομικού Τουρισμού με τίτλο: « Food Tourism: A piece of Cake?»

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Παγκόσμιας Ένωσης Γαστρονομικού Τουρισμού (World Food Travel Association), ο ιδρυτής της οποίας ταξιδεύει από την Αμερική για να είναι ο κεντρικός ομιλητής. Θα αναλύσει την έννοια του γαστρονομικού τουρισμού και θα προτείνει αποτελεσματικούς τρόπους ανάπτυξής του στην Ελλάδα.

Τα θέματα που θα αναπτύξουν οι υπόλοιποι ομιλητές:

  • Η Μεσογειακή ταυτότητα του τουρίστα σε σχέση με το φαγητό και το κρασί
  • Γιατί 3 εκατομμύρια Βρετανοί τουρίστες δεν ξοδεύουν τα χρήματα τους στην Ελλάδα και τι μπορείτε να κάνετε για να το αλλάξετε
  • H συμπεριφορές των millennials
  • Γαστρονομικός τουρισμός στην Τουρκία
  • Η ιστορία του Γαστρονομικού Τουρισμού στην Ευρώπη και σε άλλες Ηπείρους
  • Γαστρονομικός τουρισμός στη Μαδρίτη
  • Η γαστρονομία διεγείρει τη φαντασία του επισκέπτη
  • Πως η γαστρονομία συμβάλλει στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού

Επιχειρήσεις γαστρονομικού ενδιαφέροντος καθώς και τροφίμων /ποτών θα παρουσιάσουν επιτυχημένες πρακτικές αλλά και τις υπηρεσίες/ προϊόντα τους στο αμιγώς στοχευμένο κοινό του workshop.

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία