Λόγια του Βαρδάρη

  • Υπεύθυνος της καμπάνιας του Νίκου Παππά στην μάχη διαδοχής στο ΣΥΡΙΖΑ ο Τόλκας
    18/07/2023 15:33

    Υπεύθυνος της καμπάνιας του Νίκου Παππά στην μάχη διαδοχής στο ΣΥΡΙΖΑ ο Τόλκας

    Έναν Βορειοελλαδίτη πρώην βουλευτή και πρώην υφυπουργό «επιστράτευσε» ο Νίκος Παππάς στην προσπάθειά του να αναδειχτεί νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Ο λόγος για τον πρώην βουλευτή Ημαθίας, Άγγελο Τόλκα ο οποίος ανέλαβε υπεύθυνος επικοινωνίας της υποψηφιότητας του πρώην υπουργού στην κούρσα της διαδοχής.

    Τα... αποκαλυπτήρια έκανε χθες ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εμφανίστηκε σε συνάντηση με δημοσιογράφους έχοντας στο πλευρό του τον Άγγελο Τόλκα. Από την πλευρά του ο δεύτερος ήδη σήκωσε τα μανίκια κι έπιασε δουλειά, ξεκινώνοντας επαφές με δημοσιογράφους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ σε όλη την χώρα και ειδικότερα στην Βόρεια Ελλάδα.

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τόλκας στις εκλογές του Μαΐου κέρδισε την έδρα στην Ημαθία και ορκίστηκε βουλευτής στη Βουλή της «μιας ημέρας». Ωστόσο, στις εκλογές του Ιουνίου λόγω «καραμπόλας» ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ έχασε την έδρα.

    Ο Τόλκας ανήκει στην «Κίνηση Μελών» την μεγαλύτερη τάση στο πάλαι ποτέ προεδρικό μπλοκ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην οποία ανήκουν και οι περισσότεροι ΠΑΣΟΚογενείς του ΣΥΡΙΖΑ.