Λόγια του Βαρδάρη

  • Υποψήφιοι των Πέγκα και Τσαβλή στηρίζουν Αγγελούδη
    11/10/2023 19:17

    Υποψήφιοι των Πέγκα και Τσαβλή στηρίζουν Αγγελούδη

    Μπορεί ο Σπύρος Πέγκας που διεκδίκησε τον δημαρχιακό θώκο Θεσσαλονίκης αλλά τερμάτισε τρίτος στις προηγούμενες εκλογές να μίλησε για «ψήφο κατά συνείδηση» στις εκλογές της επόμενης Κυριακής ή ο Δρόσος Τσαβλής, επίσης υποψήφιος δήμαρχος να συγκαλεί εκ νέου την παράταξή του αύριο προκειμένου να καθοριστεί η στάση που θα κρατήσει ο συνδυασμός στις επόμενες κάλπες υποψήφιοι που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτιά τους ήδη εκφράζουν την στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Στέλιου Αγγελούδη.

    Σήμερα, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Όλοι Εμείς» Απόστολος Ανθόπουλος δήλωσε τη στήριξή του στην «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη».

    Ακολούθησε ένας ακόμα υποψήφιος από τον συνδυασμό Τσαβλή, ο κ. Δημήτρης Δάφτσιος που ανακοίνωσε πως στις εκλογές της Κυριακής θα ψηφίσει τον Στέλιο Αγγελούδη.

    Είχε προηγηθεί η στήριξη της υποψηφιότητας Αγγελούδη από την ραδιοφωνική παραγωγό Μάγδα Ζουλίδου, η οποία στις εκλογές ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Σπύρου Πέγκα «Θεσσαλονίκη για Όλους».

    Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr τις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστή η στήριξη του Στέλιου Αγγελούδη από άλλους αυτοδιοικητικούς που έδωσαν τον αγώνα τους στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής.

    Στο μεταξύ, συνεργάτες του κ. Αγγελούδη σχολίαζαν στο makthes.gr την κυκλοφορία εντύπων- επιστολών του δημάρχου Θεσσαλονίκης προς τους πολίτες. «Ο απερχόμενος δήμαρχος επιμένει στην εικονική πραγματικότητά. Του ευχόμαστε κάποια στιγμή να αντιληφθεί την πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης. Τότε ίσως καταλάβει και τους απευθύνει μια ειλικρινή συγνώμη» ανέφεραν χαρακτηριστικά.