Λόγια του Βαρδάρη

  • Υποψήφιος δήμαρχος σε ρόλο… γραφείου ευρέσεως εργασίας
    13/02/2019 16:45

    Υποψήφιος δήμαρχος σε ρόλο… γραφείου ευρέσεως εργασίας

    "Κόκκινο" έχει χτυπήσει η προεκλογική περίοδος, με τους υποψηφίους να κάνουν επαφές με τους πολίτες, να τάζουν και να υπόσχονται ότι εκτός από καλύτερες μέρες θα φέρουν δουλειές και ανάπτυξη. 

    Κάποιοι ωστόσο φαίνεται ότι ξεπερνούν τα εσκαμμένα και… ξεχνούν τους κανόνες δεοντολογίας. Αυτό, δυστυχώς, ισχύει για τον υποψήφιο δήμαρχο Παύλου Μελά, Γιώργο Λίλτση, ο οποίος φαίνεται ότι ανέλαβε ρόλο γραφείου ευρέσεως εργασίας, καθώς σε ανάρτηση του στην σελίδα του στο facebook, γνωστοποιεί ότι επιχειρηματίας την περιοχής ενδιαφέρεται να προσλάβει προσωπικό, το οποίο μάλιστα θα πρέπει να γνωρίζει καλά αγγλικά για να απασχοληθεί στην επιχείρηση. Μάλιστα σαν να μην  έφτανε αυτό, δημοσιοποιεί και το προσωπικό τηλέφωνο του επιχειρηματία, μη τυχόν και δεν είναι αξιόπιστη η πληροφορία. 

    Καλή είναι η διάθεση για βοήθεια και προσφορά στους άνεργους πολίτες, ωστόσο ο υποψήφιος δήμαρχος, που είναι και γιατρός, θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι αυτό μπορεί να γίνει με διακριτικό τρόπο. Διαφορετικά είναι σαν να λέει: «Ψηφίστε με γιατί εγώ μπορώ να σας βρω δουλειά».