Λόγια του Βαρδάρη

  • Ζέρβας... χαλαρά
    16/01/2023 23:30

    Ζέρβας... χαλαρά

    Κάποιες από τις επόμενες κινήσεις του στο δρόμο προς τις δημοτικές κάλπες του Οκτωβρίου αποκάλυψε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους της πόλης. Ο κ. Ζέρβας στις εκλογές θα διεκδικήσει την ψήφο των Θεσσαλονικέων για μια νέα θητεία, ενώ ήδη η παράταξή του «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» έχει ανακοινώσει περισσότερους από πενήντα υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

    Ο κ. Ζέρβας είπε πως αναμένονται... εκπλήξεις στις επόμενες ανακοινώσεις υποψηφιότητων κάνοντας λόγο για ανθρώπους από τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τη δημοσιογραφία, ειδικότερα της τηλεόρασης.

    Κληθείς να σχολιάσει τις φερόμενες υποψηφιότητες που «παίζουν» στα διάφορα «πηγαδάκια» αρκέστηκε να δηλώσει πως ότι ο ίδιος και η ομάδα του έχουν ήδη ανακοινώσει υποψηφίους και στόχους ενόψει των επόμενων δημοτικών εκλογών, ενώ μίλησε και για τα έργα της Θεσσαλονίκης προαναγγέλλοντας εξελίξεις το επόμενο διάστημα σχετικά με το Μουσείο του Ολοκαυτώματος.

    Μεταξύ άλλων, σημείωσε πως τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη και μετά στην Αθήνα.

    Μιλώντας... χαλαρά για την καθημερινότητά του ο κ. Ζέρβας είπε πως όσο του επιτρέπεται αθλείται, ενώ αναφέρθηκε και στις διατροφικές συνήθειες που τον τελευταίο χρόνο έχει αλλάξει.

    Η συνάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ της πόλης έγινε σε μπαράκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ήταν φιλική και... χαλαρή, λίγο πριν πάρουν μπρος για τα καλά οι μηχανές του επιτελείου του.