ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Μεγαλύτερο μπάτζετ, υψηλότεροι στόχοι

Βασίλης Μόσχου30 Μαΐου 2021

Η επιστροφή του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ σηματοδοτεί την έναρξη της αντεπίθεσης με στόχο την ανάκτηση των σκήπτρων στη Super League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εξασφάλισε τη δέσμευση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, ότι το μεταγραφικό μπάτζετ θα αυξηθεί σημαντικά και ο σχεδιασμός έχει ήδη δρομολογηθεί, μολονότι ο Λουτσέσκου θα έρθει στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Τετάρτη. 

Αν συνυπολογίσει κανείς και τα έσοδα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιαννούλη στη Νόριτς, το διαθέσιμο μπάτζετ θα ανέλθει σε τουλάχιστον 11 εκ. ευρώ, ήτοι θα είναι σημαντικά αυξημένο σε σχέση με την περασμένη περίοδο. Η χαλάρωση των περιορισμών του Financial Fair Play, είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος για τον Δικέφαλο. 

Το μεταγραφικό μπάτζετ ενδέχεται να αυξηθεί έτι περαιτέρω αν τελικά παραχωρηθεί ένας εκ των Τζόλη, Σφιντέρσκι. Αμφότεροι είναι σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ και έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον σημαντικών ομάδων του εξωτερικού.

Σε κάθε περίπτωση, ο πήχης θα μπει ψηλά. Ο ΠΑΟΚ δεν έφερε πίσω στον Λουτσέσκου για να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση, αλλά για να επανέλθει το συντομότερο δυνατό στην κορυφή. 
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.