ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ανεξάρτητη και μεγαλύτερη η 11η ARTOZYMA, η διεθνής ΄έκθεση αρτοζαχαροπλαστικής

Θα πραγματοποιηθεί 24- 26 Φεβρουαρίου- Στις παράλληλες εκδηλώσεις, εργαστήρια και δημιουργίες καταξιωμένων chefs

 24/01/2024 20:50

Ανεξάρτητη και μεγαλύτερη η 11η ARTOZYMA, η διεθνής ΄έκθεση αρτοζαχαροπλαστικής

Με 35% αύξηση των εκθετηρίων χώρων, θα πραγματοποιηθεί  η 11η ARTOZYMA, που διοργανώνεται από τις 24-26 Φεβρουαρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρου της ΔΕΘ- Ηelexpo στη Θεσσαλονίκη.  

Η φετινή ARTOZYMA, η διεθνής έκθεση του κλάδου της αρτοζαχαροπλαστικής,  πραγματοποιείται για πρώτη φορά από το 2016 και μετά χωρίς την Detrop Boutique, καταγράφοντας αύξηση εκθετών με έτοιμα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, τα οποία απευθύνονται σε δίκτυα διανομής, αλυσίδες σούπερ-μάρκετ, καφέ κτλ, ενώ συγκεντρώνει  ορισμένες από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.

Η γαστρονομία και ο δυναμισμός του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής αποτυπώνονται στο πλήθος των εκθετών της ARTOZYMA, που προέρχονται από το πεδίο των πρώτων υλών και των μηχανημάτων ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού, του εξοπλισμού, των εργαλείων, των έτοιμων και ημιέτοιμων προϊόντων, του καφέ-ροφημάτων και μηχανών παρασκευής και της συσκευασίας.

Επίκεντρο της ARTOZYMA είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις της με το Bakery Lab και το πρόγραμμα παρουσιάσεων της Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας, καθώς και με τα σεμινάρια του Ιταλού δεξιοτέχνη της υψηλής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, Matteo Manuini, που θα έρθει στην Έκθεση για να παρουσιάσει νέες τεχνικές για ζύμες φούρνου και ζαχαροπλαστείου.

Ακόμη, θα πραγματοποιηθεί το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, καθώς και το δημιουργικό εργαστήρι Pastry Lab, όπου καταξιωμένοι chef της ζαχαροπλαστικής, θα φτιάξουν εμπνευσμένα γλυκά με νέες τεχνοτροπίες και πρωτότυπα υλικά.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια και workshops, που αφορούν τις νέες τάσεις του κλάδου και την τεχνολογία τροφίμων.

Όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις της ARTOZYMA και το σύνολο της ενημέρωσης,  στη διεύθυνση: https://www.artozyma-expo.gr

Με 35% αύξηση των εκθετηρίων χώρων, θα πραγματοποιηθεί  η 11η ARTOZYMA, που διοργανώνεται από τις 24-26 Φεβρουαρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρου της ΔΕΘ- Ηelexpo στη Θεσσαλονίκη.  

Η φετινή ARTOZYMA, η διεθνής έκθεση του κλάδου της αρτοζαχαροπλαστικής,  πραγματοποιείται για πρώτη φορά από το 2016 και μετά χωρίς την Detrop Boutique, καταγράφοντας αύξηση εκθετών με έτοιμα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, τα οποία απευθύνονται σε δίκτυα διανομής, αλυσίδες σούπερ-μάρκετ, καφέ κτλ, ενώ συγκεντρώνει  ορισμένες από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.

Η γαστρονομία και ο δυναμισμός του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής αποτυπώνονται στο πλήθος των εκθετών της ARTOZYMA, που προέρχονται από το πεδίο των πρώτων υλών και των μηχανημάτων ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού, του εξοπλισμού, των εργαλείων, των έτοιμων και ημιέτοιμων προϊόντων, του καφέ-ροφημάτων και μηχανών παρασκευής και της συσκευασίας.

Επίκεντρο της ARTOZYMA είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις της με το Bakery Lab και το πρόγραμμα παρουσιάσεων της Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας, καθώς και με τα σεμινάρια του Ιταλού δεξιοτέχνη της υψηλής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, Matteo Manuini, που θα έρθει στην Έκθεση για να παρουσιάσει νέες τεχνικές για ζύμες φούρνου και ζαχαροπλαστείου.

Ακόμη, θα πραγματοποιηθεί το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, καθώς και το δημιουργικό εργαστήρι Pastry Lab, όπου καταξιωμένοι chef της ζαχαροπλαστικής, θα φτιάξουν εμπνευσμένα γλυκά με νέες τεχνοτροπίες και πρωτότυπα υλικά.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια και workshops, που αφορούν τις νέες τάσεις του κλάδου και την τεχνολογία τροφίμων.

Όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις της ARTOZYMA και το σύνολο της ενημέρωσης,  στη διεύθυνση: https://www.artozyma-expo.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία